Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.06.13. csütörtök
Antal, Anett
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 29122034
   « Vissza

Szét vagy esve? Én összeraklak…

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2015. november 11.
 

    Ferenci András masszőr a svédmasszázs elemeire épülő holisztikus masszázzsal dolgozik, amely egy olyan komplex szemléleten alapul, mely szerint a test-lélek-szellem egyensúlyát kell helyreállítani ahhoz, hogy a testben létrejött görcsök, feszültségek hatásaként kialakult fájdalom oldódni tudjon.

kepfile

   A problémák hátterében érzelmi problémák, betegség, konfliktus, negatív vagy agresszív gondolat, érzés (düh, félelem, tehetetlenség érzése) állhat, amelyek mindegyike lenyomatot hagy a testben, s ahogy ezek gyűlnek, a test különböző pontjain energetikai blokkok alakulnak ki. Az egyensúly felborul, s az ember különböző életterületein diszharmóniák jelenhetnek meg, legyen az rossz közérzet, nem kielégítő családi és egyéb kapcsolatok, nem megfelelő munkahely – s végső esetben krónikussá vált testi panaszok.
   A holisztikus masszázs feladata, hogy megszüntesse a „szétesettséget”, visszaállítsa az emberben az egységet, a harmonikus állapotot. A lágy, pulzáló mozgás feloldja a blokkokat, amely következményeképp a test, lélek, szellem újra teljes egységben működhet.
   A másfél órás masszázs a teljes testre kiterjed a lábujjtól a fejbúbig. Természetesen a problémás területek szükség esetén külön hangsúlyt kaphatnak. A holisztikus szemléletű masszázs képes helyreállítani a test harmóniáját, , oldani a felhalmozódott feszültségeket. A test megújul, felfrissül, a lélek megnyugszik.
  András gyakorlott a fiatal és idős korosztály problémáinak kezelésében egyaránt, a helytelen életmód, ülőfoglalkozás, a mindennapi élet stresszhatásai vagy akár a sport következményeként kialakult problémák kezelésében is.
   De a szerzett tudása, gyakorlata mit sem érne Isten-adta képessége nélkül. A szakmát meg lehet tanulni, de a hivatásra születni kell! Egy próbát megér, hogy Ön is megtapasztalja e különbséget… Önt is várja szeretettel Rákosszentmihályon, vagy kérésre házhoz megy (a kerületben ingyenes kiszállással)!
  András kipróbálási lehetőséget is ajánl Önnek: egy teljes holisztikus testmasszázs első alkalommal 4000 forintért! Bejelentkezés és további információ: 06-20-472-1223

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. május 22.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez