CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28809333
|
2006. szeptember 6.
|
|
|
Hozzávalók: 4 db nagyobb sárgarépa, 1 nagyobb karfiol, 30 dkg zöldborsó, 20 dkg reszelt sajt (vagy lapkasajt), 1 doboz tejföl, prézli, libazsír, petrezselyem.
A zöldséget sós vízben megfőzzük, a répát karikára, a karfiolt rózsáira szedjük. Kizsírozott jénai tálba prézlit szórunk, rátesszük a sárgarépát, arra a borsót, majd a karfiolt, meglocsoljuk fél dl olvasztott zsírral. Ráöntjük a tejfölt, megszórjuk a sajttal, majd sütőben átsütjük, míg a sajt ráolvad. Petrezselyemmel díszítjük.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|