Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28662974
   « Vissza

A 8 legjobb zenei témájú online nyerőgép

 « Cikkek és hírek 
2022. április 14.
 

kepfile

A zenei témájú nyerőgépek mindig is népszerűek voltak a nyerőgépes játékosok körében. Ez a népszerűség elsősorban a híres zenekarokhoz és művészekhez kapcsolódik, akik a márkás zenei játékok szimbólumait és hátterét töltik ki. Jelenleg is van néhány remek zenei témájú cím, amelyek minden idők legnagyobb rocksztárjain és popsztárjain alapulnak. Játszottál már valamelyikkel közülük? Nos, ha nem, akkor hadd mutassuk meg, melyek azok, amelyek jelenleg a megfelelő hangot ütik meg az online kaszinók közösségében. Szóval, nem különösebben rangsorolva, inkább csak összefoglalva, nézzük meg a legjobb zenei témájú nyerőgépeket.

Jimi Hendrix – Fejlesztő: NetEnt

Ez a játék a NetEnt zenei témájú nyerőgépeinek örökségét viszi tovább, funky művészeti stílusával, amely a 60-as évekhez illeszkedik, amikor Hendrix a legjobb zenéjét alkotta. A játékosok a kézzel rajzolt tárcsák pörgetése közben meghallgathatják legnépszerűbb számait, köztük a Foxy Lady és a Purple Haze című dalokat. Maga Hendrix is szerepel az egyik szimbólumként a vad szimbólumokkal és ingyenes pörgetési funkciókkal teli játékban.

Ez a lista csak néhány a jelenleg elérhető legjobb zenei témájú nyerőgépes játékok közül. További figyelemre méltó címek közé tartoznak a Motorheadhez és Jimi Hendrixhez kapcsolódó játékok, így minden zene rajongó számára bőven van mit végigjátszani és élvezni. Ezek nagy része egyébként több magyar kaszinó repertoárjában is szerepel.

Elvis Lives – Fejlesztő: Williams Interactive

Mi mással is kezdhetnénk a listát, mint magával a rock and roll királyával. Elvis tovább él nyerőgép formátumban, és akárcsak maga az ember, ez a játék is egyedülálló önmagában. A 4x12 tárcsás elrendezés akár 60 nyerési módot is biztosít, ami elég furcsa számot jelent. De kit érdekel, amikor a Királlyal együtt rophatsz? Találhatsz óriási 4x4-es szimbólumokat, egy különleges "Elvis-tekercset" és egy Jumpsuit Picker bónuszkört. Vannak ingyenes pörgetések is, és ezek mind segítenek növelni a nyerési esélyeidet. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Williams Interactive Elvis Lives egy olyan nyerőgépes játék, amely még sokáig vonzza a kaszinó- és zenerajongókat.                     

Michael Jackson King of Pop – Fejlesztő: Bally

A rock and roll királyától a pop királyáig. Michael Jacksont az egész világon szeretik, így egy, a popsztárra épülő nyerőgép eléggé népszerű választásnak bizonyult. Természetesen ebben a Bally játékkiadásban az összes Jackson-slágert megkapod, miközben pörgeted a tárcsákat. A többféle bónuszfunkció azt is jelenti, hogy a játékmenet nem csak szép, de változatos is. Találhatsz Moonwalk Wilds és Stacked Wilds játékokat bónuszként. Van egy Wheel Bonus funkció is, amely pénznyereményt kínál, valamint két további ingyenes pörgetési funkció, a Beat It és a Smooth Criminal. Ebben a nyerőgépes játékban mindenhol a Pop királyához fűződő kapcsolatok találhatók, így a Jackson-rajongók biztosan élvezni fogják ezt a zenei élményt.

DJ Wild – Fejlesztő: Elk Studios

Most egy kicsit elektronikusabbra váltunk az ELK Studios neon ihletésű DJ Wild nyerőgépes játékával. Villogó fényekre és az összes olyan DJ-eszközre számíthatsz, amit a DJ-pultok mögött találsz, mint például keverőpultok és fejhallgatók. Mondanom sem kell, hogy a soundtrack pörgős, de itt a fogadási stratégiai lehetőségek lopják el a show-t. Válassz a Leveller, Booster, Optimiser és Jumper opciók közül. Mindegyik más-más játékbeli akciókat játszik ki az előző pörgetéstől függően. Expanding Wildok, újrapörgetések és egy fix jackpot bónusz is megtalálható a játékban.

KISS - Shout it out loud – Fejlesztő: WMS

Következik az azonnal felismerhető KISS rock együttes és a WMS nyerőgépes játékuk. Ebben a játékban 100 nyerővonal található, és egyedi felállással rendelkezik, beleértve a híres KISS rocksztárok kolosszális szimbólumait. A kolosszális szimbólumok nagyszerű kiegészítői a nyerőgépes játékoknak. Azonnal több nyerő nyerővonalat hoznak létre, ha megfelelő pozícióba kerülnek, és ezek tökéletesen működnek a "Shout it out loud" játékban. Az egyéb funkciók közé tartoznak a Stacked Wild-ok és az ingyenes pörgetések, és ez segített kikerekíteni egy olyan nyerőgépcímet, amely mindenből kínál egy kicsit, és megfejeli ezt még rengeteg rock and rollal!

Guns N' Roses – Fejlesztő: NetEnt

A valaha színpadra lépett egyik legnagyobb rockzenekar eljutott az online kaszinók világába is. A NetEnt Guns N' Roses nyerőgépes játékát a zenekar 30. évfordulójára tervezték és adták ki. A bónusz funkciók megtervezésénél sem spóroltak a kiadásokkal. A Legend Spins és a Guitar Solo szorzók nagy sikert arattak. Az Expanding Wilds és az Appetite for Destruction Wild szintén rockos okot adott a rajongóknak a pörgetésre. Az egyedülálló dalválasztó funkció a zenei slágerek listájából az, ami miatt ez a játék abszolút kötelező minden Guns N' Roses-rajongó számára. Válassz egyet a Welcome to the Jungle, a Sweet Child O Mine, a November Rain, a Paradise City vagy a Chinese Democracy közül, és pörgesd a tárcsákat.

Karaoke Party – Fejlesztő: Microgaming

Most pedig lépjünk el a zenei színpadról a karaoke fülkébe, ahol mindannyian elénekelhetjük, vagy megpróbálhatjuk elénekelni kedvenc dalainkat! A Karaoke Party egy vidám és színes nyerőgépes játék, amely a szórakozást és a zenét egyaránt hozza. A játék mögött a Microgaming a szoftverszolgáltató, így tudhatod, hogy jó lesz. Az összes szokásos bónusz funkciót tartalmazza, az ingyenes pörgetések pedig a középpontban vannak. Főleg azért, mert minden nyereményed megháromszorozódik! Lépj a mikrofonhoz, és add a legjobb teljesítményed...

Megadeth – Fejlesztő: Leander Games

A Leander Games felelős a híres thrash metal zenekar egyesítéséért ezzel az 5 tárcsás, 40 nyerővonalas nyerőgéppel. Csak a hardcore-oknak kell jelentkezniük, hogy a zenekar alapítójával, Dave Mustaine-nel játszhassanak, aki Sticky Wild szimbólumként jelenik meg bandatársai, David Ellefson, Shawn Drover és Chris Broderick között, egy sor hangszer és dedikált plektrum mellett. Ha eljutsz a Headcrusher bónuszkörbe, akkor foglyokat kell választanod. A nők nyereményt adnak, a férfiak pedig csökkentik azt.

 

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez