Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28663361
   « Vissza

Táplálékiegészítő sportolóknak - SiS Go Energiaszelet

 « Cikkek és hírek 
2019. december 29.
 

A sportolóknak, rendszeresen edző személyeknek kiemelt figyelmet kell a táplálkozásukra fordítani. Nem elegendő csak egészséges étkezni, szükségük lehet különféle táplálék és étrendkiegészítőkre is.

A keményen edző személyeknek nagy szükségük van arra, hogy pótolják az energiát. Az egyik legfontosabb energiaforrás, a szénhidrát. A szénhidrátok szerepe nagyon fontos, hiszen alkotóelemei a véráramba kerülnek, majd az agy és az izmok hasznosítják, vagyis energiát nyernek azokból. A szervezet raktára azonban csak mintegy másfél óráig képes az energiát tárolni. Ezt követően újra egy adag szénhidrát elfogyasztására van szükség ahhoz, hogy ezek a raktárak újra feltöltődjenek. Éppen ezért, ha 90 percnél hosszabb ideig tart az edzésed, akkor feltétlenül gondoskodj a szénhidrát utánpótlásról.

Egy kis infó a SiS termékekről

A SiS, vagy Science in Sport egy vezető cég, amely többek között innovatív táplálék kiegészítőket gyárt és forgalmaz sportolók és a sport szerelmesei számára. A cég 1992-ben alakult és a székhelye Londonban van. A termékeket folyamatosan fejlesztik, mindig valamilyen innovatív termék kidolgozásán dolgoznak, mégpedig tudósokkal és kutatókkal összefogásban. A termékeket profi, olimpiai bajnokok is előszeretettel használják.

A SiS Go energiaszeletekről

Az energiaszeletek nem csupán gyümölcsöket, hanem sok szénhidrátot is tartalmaznak. A szelet könnyen emészthető, de rendkívül tápláló is. Az energiaszelet nagy része szénhidrát, így kellő energiát képes biztosítani a kemény edzések, vagy versenyek alatt.

A SiS Go snack magas szénhidrát-tartalommal (27 gramm), mérsékelt fehérje-tartalommal (4,8 gramm) rendelkezik és a zsírtartalma mindössze 0,8 gramm. Ha edzés közben kiürülnek a szénhidrátraktárak, az fáradtságot eredményez. Az energiaszelet nem csupán a fáradtságot késlelteti, de az edzés közbeni fogyasztása a teljesítményt is nagymértékben javítja.

kepfile

A SiS Go energiaszeletet többféle ízesítésben – fekete ribizli, és vegyes (csokoládé, piros gyümölcs, alma, fekete ribizli) – is kipróbálhatod. Az energia szeletet edzés előtt, de edzés közben is fogyaszthatod. Ez egy dopping anyag mentes termék, a WADA által akkreditált, LGC Group laborjában folyamatosan tesztelve. Az Informed in Sport logóval ellátott termék élsportolók számára is garanciát nyújt.

Galambos Dániel
www.csaladi-magazin.hu
www.egeszsegvalasz.hu

 

 

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez