Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28665154
   « Vissza

Halálos baleset Csömör határában

 « Balesetek 
2019. december 11.
 

Bódult állapotban vezetett a baleset okozója

kepfile

   Fotók: Szőke Zoltán, a Csömöri Önkéntes Tűzoltók vezetője

kepfile

   Tragikus kimenetelű baleset történt november utolsó napjának délelőttjén az M0 autópálya mellett Csömör felé vezető gyorsforgalmi útszakaszon. Egy 40 éves nő az autópályáról érkezvén a Timur utca felé vette az irányt, mivel a XVI. kerületben lakó édesanyját készült meglátogatni. Szabályosan haladt a gyorsforgalmi úton, melyet a csömöri Laki saroktól, a körforgalomtól induló út keresztez, ami egyenesen halad az autópálya feletti hídon át a Majorszegi dűlő irányába. Itt mindkét irányból Stop tábla védi a gyorsforgalmi úton haladókat.
   A Laki sarok irányából egy 500 lóerős Mercedes S350-es érkezett, amit egy 22 éves fiatalember vezetett. A kereszteződéshez közeledve majdnem elsodort egy másik autót, miközben 140-160 km-es sebességgel száguldott az úton. A Stop táblánál is ezzel a sebességgel haladt, és pont oldalba találta az érkező Opel Merivát.
   A képen látható a baleset következménye: az autók legalább 50 métert repültek, az Opel hatalmas oldalirányú ütést kapott egy oldalról, majd a másikról akkor, amikor teljesen szétszakították és lebontották az autók az útszéli korlátot. Az Opel teljesen összetörve az árokba fordulva állt meg, a Mercedes a kerekeire érkezett.
   Az Opel vezetője a roncsok közé szorult, a Mercedest vezető fiatalember épségben szállt ki a édesapjától kapott autóból. A szemtanúk szerint nagyjából azt sem tudta, hol van. Mivel azt mondta, hogy nem ő vezetett, hanem egy sofőrszolgálat sofőrje, eleinte egy további sérültet is kerestek, de kiderült rövidesen, hogy ő vezette az autót, jogosítvány nélkül, láthatóan bedrogozva, miközben azt hitte, hogy éppen Szentendrén van, nem pedig Csömörön.
  Az Opel vezetőjét a tűzoltók vágták ki az autóból, majd a kórházban küzdöttek az életéért, de olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy másnapra meghalt.
   Megdöbbentő, hogyan vezethet ilyen állapotban valaki. Előző számunkban írtunk arról a nőről, aki észre sem vette, hogy a Füredi úton halálra gázolt valakit, megállás nélkül elhajtott a szépségszalonba szempillát csináltatni. A bíróság ezt 5 év letöltendő börtönnel honorálta. Kíváncsiak vagyunk ezért majd mit szabnak ki. (F)

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez