Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28662742
   « Vissza

Töltött karalábé

 « Receptek 
2006. szeptember 6.
 
Hozzávalók: 4 nagyobb kara­lábé, 10 dkg félig főtt rizs, 30 dkg darált, nyers sonka, 1 fej hagyma, 5 dkg liszt, 1 db tejföl, petrezselyem, só, olaj A karalábékat kivájjuk. Egy evőkanál olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát. Hozzátesszük a rizst, a sonkát, kis vízzel kicsit pároljuk. A masszával megtöltjük a karalábékat, rátesszük a karalábémorzsalékot. Annyi vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje, megsózzuk és lassan puhára főzzük. Egy evőkanál olajjal, 5 dkg lisztből rántással sűrűsítjük a levét, megszórjuk petrezselyemmel, tejföllel leöntve tálaljuk.
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez