CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28662742
|
2006. szeptember 6.
|
|
|
Hozzávalók: 4 nagyobb karalábé, 10 dkg félig főtt rizs, 30 dkg darált, nyers sonka, 1 fej hagyma, 5 dkg liszt, 1 db tejföl, petrezselyem, só, olaj
A karalábékat kivájjuk. Egy evőkanál olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát. Hozzátesszük a rizst, a sonkát, kis vízzel kicsit pároljuk. A masszával megtöltjük a karalábékat, rátesszük a karalábémorzsalékot. Annyi vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje, megsózzuk és lassan puhára főzzük. Egy evőkanál olajjal, 5 dkg lisztből rántással sűrűsítjük a levét, megszórjuk petrezselyemmel, tejföllel leöntve tálaljuk.
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|