CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28659677
|
2016. július 13.
|
|
|
Hozzávalók: félmaroknyi vágott zöld kapor, 2 dkg zsír, 2 dkg liszt, 1 dl tejföl, 1 tojássárgája, só, tej Zsírból és lisztből világos rántást készítünk, beletesszük a kaprot és azonnal felengedjük egy kis vízzel. Miután felfőtt, 10 percig csendesen főzzük 1-2 dl forró tejjel kiegészítjük, és a tejföllel elkevert tojássárgájára tálaljuk. Pirított zsemlekockát adunk hozzá. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|