CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28665347
|
2016. március 21.
|
|
|
Hozzávalók: 5 szelet marhahús, 2 dl tej, kevés zsiradék A vékony hússzeleteket sózzuk, majd zsiradékon hirtelen mindkét oldalán megsütjük. Kivesszük, a zsiradékot letöröljük róluk, és lábosba rakva annyi tejet öntünk rá, hogy ellepje. Puhára pároljuk, a tejet pótoljuk közben, ha kell. Hagymás krumplival tálaljuk: öt szem burgonyát apró kockákra vágunk, és megfőzzük. Zsíron 2 fej vöröshagymát felaprózva megfonnyasztunk, sózzuk és hozzá keverjük a krumplit, vágott petrezselyemmel megszórjuk. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|