CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28808458
|
2015. július 17.
|
|
|
Hozzávalók: 4 db paprika, 4 db paradicsom, 1 vöröshagyma, 1 nagy uborka, 1 evőkanál borecet, 3 evőkanál olaj, 10 dkg juhtúró A paprikát szeletekre, majd vékony csíkokra, a paradicsomot kockákra, az uborkát vékony szeletekre vágjuk. A hagymát félbe, utána vékony szeletekre szeljük. Összekeverjük, olajjal megöntözzük, sóval, ecettel ízesítjük. Legalább fél órát állni hagyjuk, tálalás előtt a tetejét megszórjuk a szétmorzsolt juhtúróval. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|