Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.19. péntek
Emma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28781440
   « Vissza

Horoszkóp (április 21-től május 20-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2015. április 18.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)
Nagyon kedvező csillagállásokkal indul a Bika hava, és a folytatásra sem lehet panasza. Minden oka megvan a derűlátásra: a legfontosabb ügyei úgy alakulnak, ahogyan elképzelte. Természetesen Önnek is tennie kell a sikerért, de a cselekvés, és az értelmes célokért folytatott küzdelem amúgy sincs ellenére. Mindez az anyagi fellendülés elehetőségét is elérhető közelségbe hozza. Az apró-cseprő napi teendők mellett jól teszi, ha nem hanyagolja el a hosszú távú céljait. Váratlan fordulatban lehet része, számítson a kedvező pillanatokra!
Bika (IV. 21.- V. 20.)
A leglustább Bikákat is felvillanyozzák a májusi konstellációk. Túl van a tavaszi fáradtságon, s különösen nagy erővel fog hozzá a teendőknek. Egyúttal azonban szokatlanul harcias lehet, amikor a saját érdekeinek védelméről van szó. Vigyázzon, nehogy régi jó kapcsolatok „örök haragba” fulladjanak! Ha sikerül megőriznie józanságát és békés természetét, komoly segítségre számíthat a munkahelyén, vállalkozásában. Mindenféle anyagi természetű ügy, befektetés, kölcsön, értékes tárgyak vásárlása sikerrel kecsegtet.
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Jó időszak veszi kezdetét, amikor a véletlenek egyre inkább a kezére játszanak. A saját talpraesettségének hasonlóképpen hasznát veheti. Ön mindig megtalálja a megfelelő szavakat, s ez a tehetsége most sorsfordító helyzetben lehet hasznára. Nem kell azonban a véletlenre várnia, Ön is kezdeményezheti a fontos kérdések tisztázását akár a családon belül, akár a munkahelyén. Másfelől viszont a bolygók gyors mozgása arra figyelmezteti, hogy legyen óvatos a közlekedéssel (még gyalogosan is).
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
A családcentrikus Rákok számára teljesen szokatlan módon, a párkapcsolat lesz a legfontosabb téma ebben a hónapban. A májust eredendően a szerelem hónapjának tartjuk, és ezt most a Rák szülöttek fokozottan érezni fogják. A most induló párkapcsolatok tartósnak ígérkeznek, bár nem feltétlenül mesebelien boldogok, de mindenképpen fejlesztő jellegűek. A működő (vagy annak gondolt) kapcsolatok viszont nagy próbatétel előtt állnak. Együtt vagy külön? Hogyan tovább? A számításait tegye félre, s hallgasson a megérzéseire.
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
A Bika jegyében haladó bolygósokaság nehéz fényszögei ellenére az Oroszlánoknak nincs okuk az aggodalomra. Jelentős, nagy planéták egyengetik az útját. Szinte bármit elérhet, mindenben sikeres lehet. Kitűnő, termékeny időszak elé nézhet, ami különösen azoknak jó hír, akik utódra vágynak, vagy valamilyen alkotó munkát végeznek. Hasonlóképpen támogatják a csillagok a külföldi utazás vagy munkavállalás gondolatát. Nagyon fontos, hogy minden ügyét derűs nagyvonalúsággal intézze. Nyugalom, minden sikerülni fog.
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Meglepő fordulat van kilátásban: Ön egy pillanat alatt „megvilágosodhat”, amikor megérti a „gondolkodj alfában, cselekedj bétában” agykontrollos varázsigét. Bizony, az örökké aggódó Szűzre ráfér egy adag pozitív gondolkodás, azután pedig az, hogy további kétségek megfogalmazása helyett vágjon bele bátran! Lehet, hogy új munkát kap, ne féljen az ezzel járó felelősségtől. Ami miatt némiképp jogosan aggódhat (ha már muszáj aggódnia valami miatt): az egészsége. Vegye komolyan az apró problémát, mielőtt súlyos állapot alakul ki.
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Uralkodó bolygója, a Vénusz megannyi szépet ígér, s vetít előre. Mindenekelőtt töltsön sok időt a szabadban – egy könnyű séta különösen a reggeli fényben csodát tehet! Nem csak a hangulatával, hanem a fizikai egészségével szintúgy. Az oly fontos kérdés, a párkapcsolat, most mérföldkőhöz érkezik. Az egyedülállók találkozhatnak az igazival. Akik már megtalálták, azok viszonyában előrelépés várható, például esküvő, összeköltözés, családalapítás (sajnos, bizonyos igazi(k)ról kiderül, hogy hiába csókolgatja, tényleg béka – de azért meg nem kár…).
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
A pénzügyek területén gyümölcsöző kapcsolatokra, jó üzletekre számíthat. Ha hallgat az intuícióira, elcsípheti a legjobb pillanatot, a legjobb ajánlatot. Ami viszont gondot okozhat, hogy a párkapcsolatára is rányomja a bélyegét az anyagiasság. Ez megnehezítheti úgy a házasságkötést (pl. ok nélkül megbántja partnerét a házassági szerződés ötletével), mind pedig a válást, ha épp azt fontolgatják. A legjobban teszi, ha a szívére hallgat, és nem foglalkozik azzal, hogy anyagilag hogy s mint jár.
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Tegye félre a munkát és a napi gondokat, vegyen ki szabadságot. Az elmúlt hónapokban sokat – talán túl sokat – dolgozott. Senki nem nélkülözhetetlen a munkahelyén, de ha az egészsége megromlik, a családja nem lesz boldog. A feladatok megvárják (sajnos), senki nem végzi el őket. Ha van rá lehetősége, utazzon külföldre, akár három-négy nap megdöbbentő változást képes előidézni a hangulatában, világlátásában. Eltávolodva a hétköznapoktól, ahhoz kerül közelebb, ami (aki) igazán fontos: Önmagához.
Bak (XII. 22.- I. 20.)
Végre-valahára, a többnyire elfoglalt (és túlterhelt) Bakok is fellélegezhetnek! Eddig munkái, erőfeszítései beérnek, s most learathatja a termést: a dicséretet, előléptetést, jutalmat, bevételt. Meglehet, hogy új, nagyobb célokat tűz ki maga elé. Előbb azonban pihenje ki a fáradalmakat. Legalább a hosszú hétvégén utazzon el három napra – de helyesen teszi, ha megtoldja két nappal. Utána újult erővel vetheti bele magát (a szívének oly kedves) felelősségteljes munkálkodásba. Partnerétől sok kedvességre számíthat, amit ne mulasszon el viszonozni.
Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Sok ellenségeskedésben, munkahelyi áskálódásban lehet része. Mintha mindenki megbolondult volna ismét. Szerencsére a családja az Ön pártján áll, s ez segít átvészelni a nehéz heteket, míg aztán az Ikrek havában majd végre eljön az Ön ideje. Addig pedig lehetőleg tartsa magát távol a pletykáktól és konfliktusoktól. Koncentráljon a lényeges feladatokra, a szabadidejét pedig töltse egyedül, vagy a családjával. Gyermekei – ha vannak – így a tanév vége felé némi támogatásra, tanácsra szorulhatnak.
Halak (II. 20.- III. 20.)
Egymást érik a változások az élet minden területén, otthon, munkában, tanulmányokban, párkapcsolatban. Ezek a változások nem Öntől indulnak, és ez még az árral úszni képes Halaknak is sok lehet ekkora mértékben. Vegyen egy nagy levegőt, s ugorjon fejest! Minden változás az életet szolgálja, a mozdulatlanság a halál. Új főnököt kap? Megszűnik a munkahelye? Netán elhagyja a szerelme? Annyi baj legyen, minden veszteség helyet csinál valami újnak, még ha első pillanatban nehéz és szomorú is a helyzet. Hosszú távon minden véletlen jóra vezet.
                                                                                                                                       Tóth Éva Ágota
                                                                                                                                       (+36 20 489 92 97)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez