Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28658216
   « Vissza

Kutyára támadt, nőt ütött meg

 « Rendőrségi hírek 
2015. március 19.
 


    Nagy felháborodást váltott ki a cinkotai és az árpádföldi kutyatulajdonosok körében az az eset, melynek következtében egy férfi súlyosan bántalmazott egy hölgyet a Malom-domb tövében. Mindez éppen Valentin-nap történt. Az említett hölgy – aki tapasztalt kutyakiképző és kutyakozmetikus, így sok kutyás ismeri őt nemcsak a környéken, hanem az egész kerületben, sőt az agglomerációban is – békésen sétáltatta felnőtt és kölyök rottweiler kutyáit. Az állatokon nem volt póráz, ám senki sem volt a közelükben, másrészt a kutyakiképző gazda személye is kellő garanciát jelentett a kutyák békés viselkedésére. Ez utóbbi persze nem volt rájuk írva, talán ez az egy dolog írható annak a labrador kutyát sétáltató férfinek a számlájára, aki a hölgyhöz és a kutyáihoz legközelebb, de így is több mint harminc méterre sétálgatott.
     A férfi ugyanis váratlanul támadásba lendült, előbb a nőhöz és kutyáihoz közeledve hangosan szidalmazni kezdte a két rottweilert, „Ki kéne irtani ezeket a kutyákat, mert mind gyilkosok!”, majd az elébe induló kíváncsi kis kölyökkutyát egy letört paddal akarta megütni. A kiskutya gazdája érzékelve a bajt azonnal visszahívta az állatot, melynek éppen a nyakörvéhez nyúlt, amikor a férfi lesújtott a paddarabbal. Az ütés szerencsére nem a kiskutyát érte, mert az biztos, hogy belepusztult volna, hanem az őt óvó női kezet. Amely viszont azonnal szilánkosra tört.
     A nagy zajra több távolban sétáltató kutyás is felfigyelt, akik azonnal odamentek. A dühös férfi az egyik felháborodott női kutyatulajdonos ruháját is megragadta, és jól megrázta az eset tanúját, majd a kutyájával nagy dérrel-dúrral eltávozott a helyszínről. A tanúk ezt követően értesítették a mentőket és a rendőröket. Az előbbiek azonnal kórházba szállították a sértettet, akinek még aznap este meg kellett operálni a kezét, míg a rendőrök az adatgyűjtést követően „ismeretlen tettes” ellen indítottak vizsgálatot. A férfi személye persze közismert a helyi kutyások körében, így az ügy gyanúsítottja nem sokáig lesz majd ismeretlen személy. És az is biztos, hogy az elkövetőnek súlyos testi sértés miatt kell majd felelnie a bíróságon. (R.T.)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez