Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28655877
   « Vissza

Megváltozott az életem

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2014. november 11.
 


Judit két gyermekes édesanya, 8 héttel ezelőtt úgy döntött, hogy tenni akar az egészségéért és az alakjáért, és elkezdett hozzám járni személyi edzésre (egy éves kisfiával együtt) heti két alkalommal, mellette heti egyszer Zumbázik. Mostanában sok helyről kap pozitív visszajelzést, a napokban pedig még a családja is nagy ámulattal döbbent rá, hogy milyen sokat fogyott. Egy kicsit elbeszélgettem Judittal az elmúlt hetek változásairól:

     – Judit, eltelt 8 hét. Hogy érzed magad? Hogy értékeled az elmúlt időszakot?
    – Eleinte szkeptikusan álltam ehhez az egészhez, mondván, nekem úgysem fog sikerülni. De amikor láttam a változást magamon, akkor elkezdtem hinni benne.
Sokkal jobban tetszik, hogy itt edzünk a teremben, mint ha egy konditeremben lennénk. Itt sokkal jobban érzem magam, amiatt, hogy a gyerek itt lehetett, hogy ti itt voltatok, és hogy tudtunk közben beszélgetni.
Az edzések nagyon jók és szórakoztatóak voltak, pont annyira fáradtam el, hogy még maradt elég energiám a napi teendőimre, a gyerekekre, háztartásra. Ha kipurcantam volna az edzéstől, akkor nem lett volna kedvem folytatni.
Tetszik, hogy ilyen családias a környezet, hogy barátságos és közvetlen vagy, motiválod az embert. Akkor is biztatsz, amikor valamit nem jól csinálok, és ez nagyon jól esik.
     – Miben változtál ezalatt a pár hét alatt?
    – Magabiztosabb lettem. Jól esik, hogy a külsőm változott, és már nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam, akik az utcán meglátnak, mert ők nem tudják, hogy mennyi munka van amögött, ahogy jelenleg kinézek.
Jobban érzem magam a bőrömben, jókedvűbb vagyok, energikusabb vagyok. A 10 kilós gyerekkel simán felrohanok a harmadik emeletre, anélkül, hogy kifulladnék. Nem fáj a bokám, a talpam, nem fáj a vállam, ez mind nagyon jó dolog.
Most már a környezetem is látja a változást. Eleinte azoktól kaptam pozitív visszajelzést, akik ritkábban láttak, de most már a családom is, a férjem, az édesanyám, a húgom, mindenki mondta, hogy nagyon látványosan lefogytam, átalakultam.
    – Hogyan változott a ruhatárad?
   – A Zumba gatyám lóg, a farmerom nagy, és beleférek olyan ruhákba, amiket jó pár évvel ezelőtt hordtam. Most az M-es méret lebeg a szemem előtt. Az a következő célom, hogy az L-es Zumba nadrágot lecserélhessem egy M-es méretűre.
    – Van-e még valami, amit el szeretnél mondani?
    – Igen. Sok pozitív támogatást kaptam tőletek, ami nélkül nem ment volna.
Azokon a napokon, amikor nincs edzés, alig várom, hogy megint mehessek edzésre, hogy megint tehessek valamit azért, hogy jobb legyen. A hegyet nem úgy akarom megmászni, hogy hopp, már fent is vagyok, hanem lépésről-lépésre tenni akarok azért, hogy feljussak a hegycsúcsra. Pozitívum még az is, hogy a férjem szemlélete is megváltozott, amióta én eljárok edzeni, ő is elkezdett rendszeresen mozogni, és az én példámat látva több vizet iszik. A 8 éves nagylányom nagyon örült a változásnak: „Húúú, Anya, sokkal csinosabb vagy!” Az 1 éves kisfiam pedig ebbe nő bele, hiszen jön velem az edzésekre, ezt látja nap mint nap. Szeretnék példát mutatni a családomnak, a gyerekeimnek, szeretném őket az egészséges életmódra nevelni, és átadni nekik a mozgás szeretetét.
(Képek és további információk a honlapon)

NAPFÉNY MOZGÁSSTÚDIÓ, Telefon: 70/612-9516,
www.napfenymozgasstudio.hu

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez