CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28658062
|
2014. szeptember 16.
|
|
|
Hozzávalók: 50 dkg sertéslapocka, 1 fej hagyma, 5 dkg zsír, 1 teáskanál pirospaprika, 50 dkg burgonya, 5 dkg vaj, 1 egész tojás, tej, só A húsból pörköltet készítünk, a krumpliból vajjal, tejjel krumplipürét. A pürébe belekeverünk 1 tojást, enyhén megsózzuk, majd kibélelünk vele egy tűzálló tálat. Ebbe tesszük a zsírjára pirított pörköltet, és betakarjuk a püré másik felével. Forró sütőben, fedő nélkül pirosra süt
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|