Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28662788
   « Vissza

Horoszkóp (július 21-től augusztus 22-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2014. július 16.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)
Mozgalmas hónap következik, nem kevés harccal és konfliktussal. Erre más talán azt mondaná, hogy nagyon kellemetlen, a Kos szülöttek viszont elemükben érezhetik magukat, most, amikor a Nap és a Jupiter tüzes energiát közvetít. Az aktuális feladatok és küzdelmek tehát nagyon is kedvünkre valók lesznek, és sikerrel kecsegtetnek. Mindössze arra kell ügyelni, hogy legyen türelmük a lassúbb, békésebb természetű emberekhez, akik egyébként szívesen átengedik a kezdeményezést és a csatározást a Kosoknak. Szabadságra, semmittevésre nem nagyon gondolhat, de az aktív pihenésre lesz lehetősége.
Bika (IV. 21.- V. 20.)
Felgyorsult az élet, a Bika szülött pedig jobban szereti a békét, nyugalmat. Az ilyesmit azonban soha nem mások fogják megteremteni. Nincs más hátra, mint kézbe venni a dolgokat, és szép nyaralást szervezni. Augusztusig – amíg uralkodó bolygója, a Vénusz a Rák jegyében tartózkodik – főleg a víz közelsége tesz jót. Augusztusban viszont a kreatív tevékenységé lesz a főszerep. Talán sikerül valamilyen tartós dolgot létrehozni – esetleg a párjával vagy a gyerekekkel (unokákkal) közösen. A házasságot kötő Bikák tartós, komoly elköteleződésre számíthatnak.
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Uralkodó bolygója, a Merkúr saját fürgeségét is felülmúlva szalad előre az égen. Erre szokták mondani, hogy „ügyei jól haladnak, csak győzzön futni utánuk”. Most szinte mindent, bármit elintézhet, és nem is kerül sok időbe vagy nagyobb erőfeszítésbe. Úgy érezheti, hogy a szerencse Ön mellé szegődött, használja ki ezt a hónapot különféle apró-cseprő feladatai elvégzésére, levelezésre, látogatásokra, olvasnivaló bepótolására, és csupa olyasmire, amivel tulajdonképpen szívesen tölti az idejét – ha akad egyáltalán ideje… Végül elégedetten tekinthet vissza a nyárra, még ha nem is a tervei szerint alakul.
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Maga mögött hagyott egy hosszú, sok nehézséggel terhes időszakot. Jöhet a megérdemelt pihenés, illetve a „termés betakarítása”. Az Oroszlán hava azonban hoz néhány meglepetést, nem várt lehetőséget, melyet feltétlenül ragadjon meg, mert ki tudja, hány év múlva ajánlja fel az élet ismét. Személyesen azonban ne kezdeményezzen semmit, majd megteszik az első lépést mások, valamely tüzes jegy képviselője (esetleg egy Skorpió). Járjon nyitott szemmel a világban, vegye észre, ha „szembejön” a rég várt munkalehetőség vagy bármi… Ha nehezen tudna dönteni, hallgasson a megérzéseire, ne csak a számítását keresse.
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Végre eljött az Ön ideje. A mostani születésnapján kezdődő „személyes évében” lehetősége nyílik arra, hogy valami nagy dolgot megvalósítson, véghezvigyen. Az első néhány hét természetesen a tervezése legyen. Bármilyen dédelgetett álmát megvalósíthatja az elkövetkező időszakban, de a sikernek van néhány feltétele, amit jó, ha szem előtt tart. Először is jól gondolja meg, mit szeretne, mert a sors kegyelméből lehet, hogy meg is kapja. Másodszor, Önnek is hozzá kell járulnia, személyes erőfeszítéssel. És végül, legyen mások hasznára, de legalább ne ártson senkinek. Hallgasson a szívére!
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Régóta vár már arra, hogy történjen valami „más”, ami színt hoz a hétköznapokba. Ebben a hónapban végre elkezdődnek a „történések”. Egyik a másik után. Csak kapkodja a fejét. Túl sokat aggódni sem lesz ideje (szerencsére). A sok esemény közepette majdnem megfeledkezik a nyári szabadságról, pedig egy-két hetes távollét segít tisztábban látni a dolgokat. A változástól ne féljen, az életben soha semmi nem marad ugyanúgy (csak a halott mozdulatlan). Költözés, munkalehetőség, párkapcsolat? Bátran vágjon bele!
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Ez a nyári hónap arra a legalkalmasabb, hogy saját kezűleg csinosítsa az otthonát. Számtalan kreatív ötlete támad, és szerencsére idővel, pénzzel is jól áll, hogy a szűkebb környezetét megtöltse szépséggel. Másrészt pedig, néhány félbehagyott (vagy elrontott) feladat is előkerül. Felfoghatja ezt úgy, hogy már megint foglalkoznia kell valamivel – de inkább lássa benne a lehetőséget: most lezárhatja vagy kijavíthatja. Ha szeret sokat beszélni (mint a Mérlegek általában) júliusban fokozottan ügyeljen arra, hogyan fogalmaz, illetve kinek mint mond!
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Ha –a szilárd jegyek bevált szokása szerint – az idei nyarat is úgy szeretné tölteni, mint az eddigieket, tanulságos meglepetésben lehet része. Ez a hónap ugyanis sok mindenre alkalmas, csak arra nem, hogy a megszokott program szerint kikapcsolódjon. A tüzes bolygók (Nap-Mars-Jupiter) fényszög-kapcsolatai inkább nyugtalanná teszik, minduntalan eszébe juttatják a megoldandó feladatokat és kiélezik azokat a konfliktusokat, amelyeket a Rák Jupiter - Mérleg Mars hónapokig szunnyadni hagytak. Vigyázzon az egészségére, és ha tányércsapkodásra kerülne sor, igyekezzen az őrangyalát nem eltalálni.
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Felcsillan a lehetőség a személyes gyarapodásra és elismerésre. Tervei, álmai megvalósításához segítséget kap befolyásos emberektől. Történik néhány furcsa esemény is, amelyek között akad kellemes és kellemetlen egyaránt. Hosszabb távon azonban még az is a javát szolgálja, ami ebben a pillanatban a legsúlyosabb problémának tűnik. Az igazi sikerhez azonban felül kell vizsgálnia eddigi elképzeléseit, vágyait – és talán a saját személyét, egész életét, ami nagy kihívás lesz, minthogy az önkritika igen távol áll a tűz elemtől. De ha képes némi bölcs belátásra, különösen nagy felemelkedés lehet a jutalma.
Bak (XII. 22.- I. 20.)
Uralkodó bolygója, a Szaturnusz, hosszú idő után elindul előre. Már Ön is látja a fényt az alagút végén, bizonyos nehézségek egyszerűen elmúlnak, elhárulnak az akadályok. Ennek köszönhetően jöhet a pihenés, kikapcsolódás, feltöltődés. Kellemes hónapnak nézhet elébe, amikor az utazások során lehet része a legszebb élményekben. Hasonló jó dolgokra számíthat a párkapcsolat terén. Ha valamit meg akar változtatni, de ugyanannyi érv szólt a változatlanul hagyás mellett, most az élet egyszerűen eldönti a kérdést. Általában véve, ebben a hónapban sok nyomasztó gondot, terhet letehet a válláról.
Vízöntő (I. 21.- II. 18.)
Rengeteg teendőt, intéznivalót tervezett a nyárra. Ezek egy részét gyorsan, könnyen sikerül letudni, más területeken viszont furcsa akadályok hátráltatások lépnek fel. Ne erőltessen semmit, hagyja a dolgokat pihenni, érlelődni. Szeptemberben - októberben több sikerrel próbálkozhat ismét. Lehet azonban a környezetében valaki, aki ugyancsak sok feladatot vállalt. Tegye félre egy időre a saját dolgait, és segítsen a hozzátartozójának. Rövidesen fordul a kocka, és akkor Ön számíthat hasonló segítségre. Augusztusban pedig utazzon el hosszabb időre!
Halak (II. 19.- III. 20.)
Vége a kényelmes álmodozásnak a finom, langyos állóvízben! Kénytelen lesz aktívan bekapcsolódni az eseményekbe (már ha nem akarja, hogy sodorja az ár). Napról napra szembesülni fog olyan feladatokkal, melyeket nem lehet elméletben, vagy meditatív úton megoldani, hanem nagyon konkrét cselekvést kívánnak. Augusztusban ráadásul világosan kell beszélnie valakivel egy fontos kérdésről. Kár lenne kíméletesen elhallgatni a tényeket, hiszen előbb-utóbb úgyis kiderül minden. Még az is kiderülhet, hogy amit Ön szeretne, az a másik félnek is tetszik.
                                                                                                                      Tóth Éva Ágota
                                                                                                                      (+36 20 489 92 97)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez