Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.20. szombat
Tivadar, Odett
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28787214
   « Vissza

Horoszkóp (június 22-től július 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2014. június 4.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)
Ideje áttekinteni, miként halad a tervei megvalósításával. Most jó lehetőségeket kap, hogy bizonyos módosításokat végezzen, vagy egyes dolgokról letegyen. Más esetekben nagy energiát áldoz arra, hogy a halogatott munkákat elvégezze. Váratlanul olyan lehetőségek bukkannak fel, amelyek kimozdítják a holtpontról, bárhol is legyen az elakadás az életében. Ahogyan egyre több lemaradását sikerül felszámolnia, úgy válik a hangulata is optimistábbá. Szokatlan tanácsnak hangzik, de a nagy sürgés-forgás közepette igyekezzen idejében pihenni is! Az álmai különleges útmutatásokat nyújthatnak. A nyaralással várhat augusztusig. Ez most a munka hónapja.
Bika (IV. 21.- V. 20.)
Uralkodó bolygója a Vénusz, a gyors és könnyed Ikrek jegyében halad előre. Ebben a hónapban a szokásosnál több, érdekes emberrel találkozhat, talán utazni is fog. Most ne számítson hatalmas, nagy horderejű eseményekre, viszont számtalan kisebb, pozitív történés lehetséges. Tartós cikkek vásárlása és mély elköteleződésre sem alkalmas a mostani időszak, most minden a gyors változásokról és a hirtelen támadt jó ötletekről szól. Szerencsés hozadéka ezen „mozgékony” hónapnak, hogy több kedve lesz kimozdulni, sportolni, kirándulni. Még a fogyókúra is hatékonyabb lehet július első felében.
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Nagy hasznát veheti a gyors észjárásnak és a sokoldalúságnak a következő hetekben. Adódnak olyan események, amikor váratlanul előkerül egy régi, megoldatlan, szőnyeg alá söpört (vagy csak más fontos teendők miatt hátrább sorolt) ügy. Kénytelen lesz visszatérni az elintézetlen, félvállról vett vagy rosszul megoldott feladatokhoz. Ha jó tempóban halad, július 10. után gondolhat a pihenésre, nyaralásra. Ha Ön – alaptermészeténél fogva – előnyben is részesíti a városnéző, sok új információt adó nyaralást, az idén nyugodtan tehet kivételt: utazzon vízpartra (vagy egyenesen a vízre: hajóút, evezős túra, stb.). Kivételesen jól fog szórakozni!
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Nehezen hiszi el, hogy elérkezett a születésnapja, és ezzel új személyes év veszi kezdetét. Július közepéig ugyanis úgy tűnik, mintha valami állóvízbe tévedt volna, semmi különös nem történik. Ha mégis, akkor viszont nem érzi úgy, hogy „na most valami tényleg megváltozott”. Tekintse úgy ezt a három hetet, mintha lehetőséget kapott volna arra, hogy bizonyos dolgokat VÉGLEG elrendezzen, lezárjon. Tartson nagytakarítást, lomtalanítást, méregtelenítő kúrát, de ne hozzon fontos döntéseket (pl. ingatlanvásárlás, vagy munkahely változtatás). Július harmadik hetétől minden megváltozik, felgyorsulnak az események. Végre eljön az Ön ideje, amikor megvalósíthatja a legmerészebb álmait.
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Ha teheti, július első felében menjen nyaralni, lehetőleg családdal. A pihenés, semmittevés igen jól fog jönni. Július közepétől ugyanis megsokasodnak a teendők, pontosabban olyan távlatokat nyit az élet, ami feltétlenül aktív részvételt kíván Öntől. Új munkakörbe kerülhet, vagy más módon nyer elismerést, például egyetemi felvétel vagy külföldi munkalehetőség révén. Elképzelhető, hogy a család gyarapodása vagy új lakás vásárlása miatt növekszik meg a tennivalói száma. Pozitív, örömteli változások állnak küszöbön, de lustálkodni aligha lesz ideje a nyár hátralévő részében.
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Egy lépést előre lép, kettőt – de legalább másfelet – hátra. Úgy érzi, semmi nem halad előre, Ön is egy helyben topog. Holott csak azért kénytelen elővenni rég „letudott” ügyeket, mert marad ott még egy s más elintézetlenül. Rugaszkodjon csak neki még egyszer, most már tényleg utoljára! Ha lehet, ezúttal ne csak szóbeli eltökéltséggel. Valószínűleg Önnek is jót tenne egy alapos lomtalanítás a lakásában, vállalkozásában – s talán az érzelmei terén is. A Rák jegyében mindenekelőtt a családi viszonyokban érdemes rendet tenni! Utána minden sokkal könnyebb lesz, egyik pozitív esemény hozza magával a másikat.
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Aktívan és energikusan részt vesz a különféle közösségi programokban. Habár a Rák havának központi témája a család, az Ön figyelme most sokkal inkább a társas élet felé fordul. Megannyi változatos program adódik, a Múzeumok éjszakájától a Szent Iván napi tűzgyújtásig, sportesemény, esküvő, utcabál… Az összpontosításhoz és az ülőmunkához nem lesz kedve. A hónap utolsó napjaiban viszont a párkapcsolati kérdések foglalkoztatják. Egy örömteli esemény nyit új fejezetet az életükben – például sikerül elköltözni az anyóséktől, vagy a válásuk után 25 évvel, egyszerre lesznek nagyszülők … A sors időnként meglepő fordulatot produkál, számítson a különös eseményekre.
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Mindenféle szellemi tevékenységre, szervezőmunkára és megbeszélésre keríthet sort július első felében. Jól teszi, ha a felgyülemlett papírmunkák felszámolására, feldolgozására is szán néhány napot. Ha üzleti utat kell beiktatnia a nyáron, arra szintén a július közepe tűnik alkalmasnak. Ugyancsak a „munka” témakörébe tartozik az önzetlen segítő tevékenység, önkéntes munka lehetősége. Hétköznapi elfoglaltságai közepette különös módon felerősödik Önben az élet spirituális oldala iránti érdeklődés. Pszichikus jelenségek vagy meglátások részese lehet, fokozottan olyan érzése lesz, hogy semmi sem történik véletlenül. A látszólag értelmetlen események mögött valami nagyobb terv van kibontakozóban.
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Tartson ki még három hétig, fejezze be a megkezdett dolgokat. Július 15. után egy szerencsés időszak, fellendülés veszi kezdetét. Addig azonban még kénytelen lesz szembenézni egy-két problémával. Egyfelől az anyagi helyzetét vizsgálja felül! Kerülje a gyors meggazdagodást ígérő, kétes ügyleteket. Szükség esetén forduljon szakemberhez. A másik kérdéskör a párkapcsolat lehet. Amennyiben valamelyikük a megtévesztések, idealizálások álarcát viseli, vagy túl optimista rózsaszín szemüveget, most elkerülhetetlenül bekövetkezik a valóság felfedése – aztán új időszámítás kezdődik.
Bak (XII. 22.- I. 20.)
A Rák havának fő témája a család, és ez Bak szülöttek esetében most tökéletesen igaz lesz. Többféle, változatos családi eseményre van kilátás ezekben a hetekben, évforduló, keresztelő, diplomaosztó és más egyéb is szóba jöhet. Mindegyik jó alkalmat szolgáltat arra, hogy eltöprengjen a múlt és jövő fontos kérdésein, szemügyre vegye a felmenői életét, és megfogalmazza a saját elképzeléseit. Átgondolja a családalapítás felelősségét, vagy épp a felnőtt gyerekéhez (idős szüleihez, testvéréhez) való viszonyát. Szervezzen családi programot, kirándulást az unokatestvérekkel, nyaralást, kerti partit, ahol az egész rokonság együtt lehet!
Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Előfordulhat olyan esemény, elsősorban a női családtagokkal összefüggésben, ami érzelmileg felkavaró lehet. Ez elindít valamilyen lényeges változást. Valójában az elfojtott feszültségek törnek felszínre. Gondoljon erre, valahányszor júliusban beborul az ég, és kitör a vihar (ténylegesen, a természetben). A barátai Ön mellett állnak, számíthat rájuk, de szükség esetén Ön is álljon a rendelkezésükre! Ha az otthonában tervez átalakítást, arra most júliusban sort keríthet. Egészen új, meglepő ötletek jönnek valahonnan. A hónap végére sok mindent friss szemmel, új nézőpontból fog látni, és összességében elégedett lesz.
Halak (II. 20.- III. 20.)
A három nyári hónap közül a Rák hava a legkellemesebb időszak a Halak szülött számára. Remek időszak a pihenésre, feltöltődésre. Természetesen vízparton, hiszen a víz a Halak éltető eleme. Ha valamilyen kihívásra vágyik, a vízi sportok jöhetnek szóba, de meglehet, hogy egyszerűen csak pihenni szeretne. (Ebben az esetben keressen egy kisebb forgalmú, csendes vízpartot.) A látszólagos semmittevés egyáltalán nem haszontalan, mi több, egy elmélyült alkotómunka nyitánya lehet. Mindenképpen felerősíti az érzékenységet a művészetek, és az univerzum metafizikai vonatkozásai iránt. Ez a hónap a lelki fejlődés és a nem is olyan céltalan álmodozás ideje.
                                                                                                                                         Tóth Éva Ágota
                                                                                                                                         (+36 20 489 92 97)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez