Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28664619
   « Vissza

Megnyílt a XVI. kerület új ItalShopja

 « Cikkek és hírek 
2014. január 21.
 

   kepfile


    Az ital az ajándékozás egyik legkedveltebb tárgya. Sokféleségével alkalmas arra, hogy az ajándékozott személyéhez igazodjon, a külső, a csinos csomagolás pedig még inkább alkalomhoz illővé teheti az exkluzív ajándékot. De hol kap az ember olyan italt elérhető áron, amely nemcsak az ízvilágával, hanem küllemével is elvarázsolja az embert, ráadásul baráti áron? Eddig nem tudtam volna erre a fogas kérdésre választ adni.
     A Thököly úti kis üzletbe belépve azonban egyszerre választ kaptam a fenti kérdésre. Sosem láttam ehhez foghatót. Mint egy kis ékszerdoboz, olyan ez az üzlet. A tulajdonos kérdésemre szerényen jegyzi meg, hogy ő találta ki, milyen legyen, de nem ért ő az ilyesmihez… Egyszerű, de mégis különleges, a kis helyen olyan jól el van találva a berendezés, hogy a legjobb helykihasználás mellett mindennek megvan a helye. Kérdezgetek az italokról, melyik milyen, sokat nem is ismerek. A tulajdonos lelkesen mesél, tudja, mit árul, és láthatóan szereti, amit csinál. Nézem az árakat. Még emlékszem, hogy az egyik pezsgőfajtát mennyiért láttam legutóbb, itt több száz forinttal kevesebb. Nem csak a magas minőségű italok vannak itt, hanem a jó minőségű, kedvelt márkák, mindegyik kedvező áron. Minden italfajtából van többféle minőség. Tudja, a vásárlók általában mit keresnek, és úgy alakítja az árukészletet, hogy az igényeknek meg tudjon felelni. Ha lehetőség van rá, ennek megfelelően bővíti a kínálatot. Megtalálható itt az égetett szeszesitalok számtalan fajtája különböző minőségi fokozatokban, a fehér, rozé és vörösborok a híres hazai tájegységekről, különböző szőlőfajtákból. Neves pincészetek fémjelzik még az olcsóbb minőséget is, s a legkülönbözőbb márkájú borok között mindenki megtalálhatja a neki tetszőt a 0,75-től az 5 literes kiszerelésig. Különlegességek nemcsak a tartalomban, de a külsőben is akadnak itt: csatos üvegben a gyümölcsbor, kézműves kerámiapalack, kalocsai mintás Hungária pezsgő… Aztán itt vannak a vodkák a legkülönbözőbb ízesítésben, vagy a whisky mézes, feketecseresznyés ízekben, amerikai, ír, skót származású. A krémlikőrök színes választékában a legkedveltebb márkák mindegyike itt kínálja magát a polcon. Csak az orosz pezsgőből mindjárt háromféle található itt – a muskotályos nemcsak hogy nagyon finom, de igen mutatós is –, a gyümölcspezsgőből 4 féle is van. Természetesen kaphatók díszdobozos italok és ajándékkal csomagolt díszdobozok is (pl. pohár). A csomagoláshoz pedig komoly választék van az italos tasakokból. De kapható itt minőségi csokoládé, bonbon, hogy az ajándékozás könnyebb legyen.
    Az italválaszték nem lenne teljes üdítők és sörök nélkül, a megfelelő hőmérsékletet a hűtőpult garantálja. Ha valaki például szülinapra készül, itt a teljes italszükségletet beszerezheti. Ha a saját szülinapja vagy névnapja van, még kedvezményt is kap ennek örömére, az üzlet ajándékaként. Az első vásárlásnál a betérők egy 10%-os kedvezményre jogosító kupont kapnak, amelyet a következő vásárlásnál fel lehet használni. Magasabb összegű vásárlás esetén állandó kedvezményre jogosító törzsvásárlói kártyához lehet jutni. A Kertváros kártyával is lehet itt kedvezményesen vásárolni.
Talán így érthető, hogy ha italt szeretne vásárolni, ide érdemes először benézni!

kepfile

Ez a kupon 10 százalék kedvezményt jelent a vásárlásnál az ItalShopban


Delux Italshop • 1163 Bp. Thököly út 10. (a Sashalmi Piacnál)

Nyitva: V-Sze: 07-22, Cs, P, Szo: 07-24 óráig • Tel: 06-30-732-4771 • www.deluxeital.hu • facebook/deluxitalshop

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez