Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.19. péntek
Emma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28779680
   « Vissza

Horoszkóp ( október 22-től november 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2013. október 18.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)
A Skorpió havában visszaköszönhet egy elveszett, meg nem ragadott lehetőség a hivatás területén. Az is lehetséges, hogy az előző munkahelye hívja vissza Önt egy felelősebb beosztás betöltésére. Nem lesz könnyű meghoznia a döntést, hogy mit válasszon, mivel az új lehetőség komoly felelősségvállalást kíván meg – természetesen az anyagi juttatások is kedvezőbbek lehetnek. Egy biztos, ha a kínálkozó lehetőség mellett dönt, rendkívül sok munka vár majd Önre. Kérjen időt arra, hogy racionális érvek alapján kiválaszthassa a megfelelő utat!
 Bika (IV. 21.- V. 20.)
Figyelme a Skorpió havában az ésszerű, megfontolt dolgok felé fordul. Mit is jelent ez? Képes lesz józan és hűvös fejjel értékelni munkáját, anyagi helyzetét, párkapcsolatát és ez bizony olykor-olykor igen komoly szembesítésekhez vezet. Az anyagi biztonság megteremtése kerül szintén fókuszba, minden eszközt megragad, hogy takarékoskodjon, spóroljon. Ha most választ párt, elsősorban az fogja érdekelni, hogy az a bizonyos valaki megáll-e a saját lábán, illetve tud-e Önnek teljes mértékben stabil hátteret nyújtani pénzügyi téren.
 Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Egy régi szerelme bukkanhat fel az életében, vagy egy olyan emberi kapcsolata, ami mély és leginkább súlyos sebeket hagyott maga után (talán épp a mélysége miatt). Ez a lelki állapotára is kihatással lesz, így labilisabb, nyugtalanabb, tanácstalan lehet. Tudnia kell, hogy a régmúlt dolgai azért kerülnek olykor-olykor ismét a jelenbe, hogy tükröt tartsanak önmagunk számára, mérföldkövek lehessenek, vagy épp segítsenek egy elvesztett érzést, motivációt újraéleszteni.
 Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Az október közepétől november közepéig tartó időszakban leginkább a sok-sok tennivalóra összpontosít. Anyagilag nem épp fényes helyzetén szeretne változtatni, vagy menteni, ami menthető, félretenni, ami félretehető, még több munkát, feladatot, túlórát vállalni, ha kell. Ez egy mozgalmas, ám rutinfeladatokban bővelkedő időszaknak ígérkezik, fontos, hogy jól étkezzen, egészséges legyen, hiszen valahonnan erőt kell nyernie a megoldandókhoz. Vitaminok, gyógyteák most igazán fontos kiegészítői lehetnek az étrendjének!
 Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Valami nyomja a lelkét, súlyos teherként nehezedik Önre, azonban Ön ezt még mindig leplezni kívánja. Egyszerűen úgy néz ki a dolog, hogy nem kíván szembenézni ezzel a nehézséggel. A baj ezzel csak az, hogy minél inkább próbál széllel szemben szaladni, annál nagyobb szél kerekedik és végül az elementáris erők győznek, Ön pedig kénytelen lesz térdre esni. Vegyen egy nagy lélegzetet és rakja rendbe a lelkét, a benne lévő feldolgozatlan, kimondatlan dolgot, vagy dolgokat. Ne keresgélje, pontosan mivel van a probléma, hiszen úgyis tudja, ami először eszébe jut most olvasás közben: Az az.
 Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Más után kell takarítani idézőjelesen, vagyis más munkáját, pozícióját, feladatait és természetesen az ezzel járó felelősséget is megkapja. Ráadásul az Ön precizitásához nem lehet másét mérni, így ahogyan megkapja az új feladatokat, bele fog látni az esetleges trehányságba, a felhalmozott, el nem intézett dolgokba. Tegyen csodát, rendszerezzen, rendezzen, kemény munka vár Önre, de mint azt Ön is nagyon jól tudja, minden képesség a kezében van ahhoz, hogy megoldást találjon!
 Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
A világi élettől furcsamód tartózkodó lehet, szívesen vonul vissza a képzelet világába. Most az élet dolgai színtelennek, kreativitás nélkülinek és unalmasnak tűnnek minden álombéli, fantáziából felépített világával szemben. Jelenleg nem igazán találja, ki is Ön valójában, elcsúszik a határidőkkel, késik, vagy el sem megy találkozókra, így viszont sokszor kell majd elnézést kérnie és ezektől a kellemetlen helyzetektől még inkább bezárkózik. Az, hogy mi ebből a tanúság: 1. meg kell tanulnia kezelnie a helyzeteket és meg kell tanulnia NEM-et mondania, vagy 2. meg kell tanulnia határt szabni álmodozásainak és a való világban történő dolgok között?
 Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Amolyan „hoztam is ajándékot és nem is” hónapnak ígérkezik Ön számára a Skorpió hava. Egyik részről élvezi, hogy tökéletességre törekvését kiélheti a hivatás területén, ugyanakkor frusztrálja, hogy a kollegái, ügyfelei, vagy üzlettársai nem feltétlen azt a száz százalékot várják el, ami Önnek az! Fontos, hogy ne fecsérelje el az energiáit a dünnyögésre, morcosságra, ne vigye haza a problémákat! Valamint csak annyit oldjon meg egy feladatból, amennyi az adott személy elvárása! Ha nem így tesz, profizmusát kontárságnak ítélik majd meg, mivel elcsúszik a határidőkkel!
 Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Kisimult lelkiállapot, vidám közérzet, lelki megnyugvás és némi restség lesz jellemző Önre a Skorpió-havában. Nagyszerűnek értékeli önmagát, ami alapvetően nem baj, csak e nagyszerűségből adódóan néha kissé lassú és nehézkes lehet a valós életben. Környezete most azt értékeli, amiben Ön tényleg nagyon jó, vagyis a melegszívűségét, a segítőkészségét, az odafigyelését. Képes lesz meghallgatni mások problémáit és segítséget nyújtani a rászorulóknak. Ez a másokon segítés büszkeséggel tölti majd el!
 Bak (XII. 22.- I. 20.)
A túlterheltség ugyan még nem ér véget, de végre talál valamilyen elfoglaltságot, ami lelki békét nyújt. A csend az, ami most segíthet kiszellőztetni a fejét és ahol ugyan magányosan, de nyugalomra talál. Jelenleg a külvilág még zavaró és nyüzsgő mivolta utolsó energiacseppjeit is felemészti, de Ön rendkívül ügyes módon végre megtanul határokat szabni. „Eddig tartok én, és innen kezdődik minden más”– mondja. Ezzel a szó szerinti elhatárolódással végre hagy egy részt magában, ami gyógyulni és töltődni tud!
 Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Ajjaj, óvatosan kell bánnia a szerencsejátékokkal, fogadásokkal, a könnyelmű pénzköltés hamar komoly következményekkel járhat! A hirtelen döntésekre ugyan hajlamos, de ellent kell tudnia állni, mert ezek az ad hoc tettek bizony veszélyeztetik mindazt, amit Ön biztonságnak nevez. Tény, hogy egy Vízöntőnek nem kell akkora biztonsági háló, mint más jegyben születetteknek, de vigyázzon, mert később szükségét érezheti annak, amit elveszített. Jó tanács, hogy minden komoly döntése előtt aludjon legalább egy nagyot!
 Halak (II. 20.- III. 20.)
Már majdnem szabad lehetett volna, mikor nem lett az! Igen, ez a furcsa paradoxon áll most fenn az életével kapcsolatban. Vágyik ugyan egy szorító helyzetből való szabadulásra és vágyik a hivatása területén elérhető sikerre, mégis kevés az önmagába vetett hite ahhoz, hogy elhiggye, képes jó döntéseket hozni. Ezzel azonban akaratlanul is döntést hoz, méghozzá dönt amellett, hogy ne lehessen szabad, vagyis marad a gúzsba kötött állapot. Akkor fog tudni változtatni, ha elég hite lesz ahhoz, hogy ne a külvilágtól kérjen segítséget!      

                                                                                                                       Laki Beáta

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez