Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28654270
   « Vissza

Mini Pék az Újszász úton

 « Cikkek és hírek 
2013. szeptember 19.
 

kepfile

kepfile

      A Mini Pék névre keresztelt kicsi üzlet az Újszász út 45/B. üzletsorán nyitotta meg ajtaját a vásárlók előtt. A nevében rejlő árucikk egyenesen a 100 éves Kemence sütödéjéből érkezik, minden nap frissen. Az árukészlet azonban nem korlátozódik csupán a híres pékség kínálatára. A pulton egy tálban kis kockákra vágott nápolyi-kóstoló kínálja önmagát: a Ziegler márkájú finomságok természetesen nagyobb kiszerelésben meg is vásárolhatók, az egyéb rágcsálnivalók mellett. Szomjoltónak ásványvizek és üdítők széles választéka áll rendelkezésre, valamint a közkedvelt sörök hagyományos és ízesített kivitelben, mindezek akár előrehűtve is vásárolhatók. Jelentős választék sorakozik a polcokon a márkás és kommersz italokból a  féldecistől a nagyobb kiszerelésig, a díszdobozos ajándéknak is kiváló. Hamarosan bővül a kis üzlet választéka az ismert és kedvelt Cserpes tejtermékekkel. Meglepő, hogy egy ilyen kicsi üzletben mi minden megtalálható, még különlegesen finom, frissen főzött kávét is fogyaszthat itt a vásárló, több fajtából kiválasztva kedvenc ízvilágát.

     Jelenleg 6-20 óráig tart nyitva az  üzlet, de tervezik az éjjel- nappali üzemet az igényeknek megfelelően. A tulajdonos házaspár  hölgy tagja maga is lelkesen részt vesz a Mini Pék üzemeltetésében, míg a férje éppen egy másik mátyásföldi üzlet nyitásának előkészületeivel van elfoglalva. Talán a helybéliek közül sokan ismerték a térség legrégebbi közértjét, a Farkashalom utcai óvoda bejáratával szemben, amely már hónapokkal ezelőtt bezárt. Ez az üzlet kel most életre az új tulajdonosoknak köszönhetően. Ebben a közértben majd az eddig felsoroltak mellett felvágottak, tartós élelmiszerek (cukor, liszt, stb.), vegyi áru is kapható, és még egy zöldség-gyümölcs sziget is helyet kap. A két üzlet jól tud majd együttműködni, a Mini Pék raktározási igényét is a Farkashalom utcában oldják meg.

      A Mini Pék kicsi üzlet, de sokkal több rejlik benne, mint az ember gondolná – lelkes hozzáállással szinte minden megoldható… A vásárló pedig az áru mellé ráadásnak egy kedves mosolyt is kap. Már ezért érdemes bejönni!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez