Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28657482
   « Vissza

Horoszkóp (június 22-től július 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2013. június 12.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)
Minden jegy számára megpróbáltatásokkal teljes a június vége. Az Ön számára ez abban nyilvánul meg, hogy úgy érzi, csak beszél és beszél, de nincs foganatja a dolognak. Próbál változtatni, a betokosodott helyzeteket előrébb mozdítani, új utakat keresni, de nincs segítség, mintha a környezete nem akarná megoldani a felmerülő problémákat. Egyedül van, s bár Ön jól látja, merre kéne mozdulni ahhoz, hogy sikeres úton járhasson, kevésnek bizonyul a valódi problémamegoldáshoz. Jó hír, hogy július elején, hatodika tájékán a világ is ébredezni kezd és bölcs gondolatai megértő fülekre találnak. Kitartás, júliusban jön a megváltás!
 Bika (IV. 21.- V. 20.)
A Rák-havának első felében két olyan személynek is búcsút kell intenie, akik közel álltak Önhöz. Lehet, hogy szülőként felnőtt gyermekei költöznek külön és kezdik el felnőtt életüket, de az is lehet, hogy közel álló barátok költöznek külföldre, így búcsút kell vennie tőlük. A Rák-havának második felében energiáit munkájába, hivatásába fekteti és harcol a sikerekért. Lehet, hogy ezzel kívánja megemészteni az elválás nehéz érzelmi terheit. Minden energiájával azon van, hogy feladatait rendkívüli gyorsasággal és precizitással oldja meg. Ügyes, szorgalmas, kreatív júliusi hónapra számíthat.
 Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Egy visszatérő negatív gondolat foglalkoztatja. Valamilyen családi ügy régóta húzódó negatív hatásai érik újra és újra. Még nincs meg a kiút ebből a helyzetből, át kell élnie, át kell dolgoznia a kellemetlenségeket, melyek ismétlődése valamilyen észre nem vett, fel nem fedezett igazságra akarja rádöbbenteni. Addig kell ennek a kellemetlenségnek megtörténnie, míg rá nem eszmél a „miértekre”. A bölcsességhez az Ön esetében a nehézségeken át vezet most az út. A június vége, július eleje főként a családjáról szól majd, szakítson minél több időt az együttlétekre, hogy e helyzeteket fel tudja dolgozni.
 Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Július első hetében termékeny időszakra számíthat. Ha régóta várják egy kis lélek fogantatásának idejét, akkor itt a remek alkalom ennek megvalósulásához. Termékeny gondolatokra, kreatív probléma megoldásokra, kiegyensúlyozott érzelmi állapotra, bölcs gondolatokra számíthat július első hetétől. Feloldódik az eddig megélt nehézség, kilátástalanság és egy barátságosabb időszak veszi kezdetét. Ne habozzon megélni azt az örömöt, melyet a hite adhat. Nem feltétlen vallásos hitről beszélhetünk, hanem az elérendő célba vetett hitről, mely végre megadatott. Vége a reményvesztettségnek, a kilátástalanságnak!
 Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
A június vége nehézségeket ígér, lesz olyan nap, amikor úgy gondolja, nincs kiút, el kell búcsúznia a jelenlegi kapcsolatától. Bárhogy is dönt, szerencsére július második hetétől ismét sok elintéznivaló segít túljutni a kedvezőtlen helyzeten, nem lesz ideje búsulni, gondolkodni a nehézségeken. Amit most tehet, hogy jól beosztja az idejét és megpróbál minél több dolgot elintézni azok közül, melyeket halogatott. Sajnos az intéznivalók után sem jön majd a megkönnyebbülés érzése, sok feladat magával ránt egy-egy újabb megoldandó dolgot. Ez most a sikerek nélküli tevékenykedés időszaka, de ha cselekszik, legalább a lelke megnyugodhat, hogy tett azok megoldásáért.
 Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Egyik lábbal távolodna a sok munkától, másik lába viszont maradna a feladatok között. Lehet, hogy Önnek biztonságérzetet ad az, ha rengeteg megoldandó veszi körül? A legtöbb Önre háruló feladat családi körben lesz várható, méghozzá a legszűkebb családtagok várnak Öntől segítséget. Pörgős időbeosztás, feladatok, melyekhez érzelmi szálak fűzik, terhelhetik meg a mindennapjait. Kevés idő jut magára, és ezt a keveset sem tudja jól beosztani, mert gondolataiban már máshol jár. Nemsokára kongatnak a vészharangok, hogy ideje pihenni, mert nincs honnan feltöltődnie. Minőségi időt kell szánnia önmagára, hogy egyben maradhasson.
 Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
 Tele van ötletekkel, csak a kitartás hiányzik belőlük. Amit kitalál, az nagyon jó, hosszú távon működőképes lehetne, ha nem adná fel olyan hamar. Pénzügyeivel hadilábon áll, túl kevés, amit keres, és túl sok, amit kötelezettségként be kell fizetnie. Kissé szétcsúszott az élete most, újra kell építenie magát. Érdemes lenne a türelmet és a kitartást gyakorolnia, hogy valódi sikereket érjen el, de ez csak hosszú távon működhet. Próbálja meg lelkesíteni magát, kevesebbet gondolkodni, többet cselekedni!
 Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Ha most képes száműzni a negatív gondolatokat a fejéből, akkor sikereket és elismerést tud teremteni a jövőjére nézve. Nagy lehetőségek, sok változás, esetleg költözést is ígérnek a bolygók, de a Rák-havában még a láthatatlan világban, azaz a gondolatok szintjén kell, hogy csak és kizárólag a pozitív oldalát lássa meg a dolgoknak. Szerencsére a szerencse bolygója is július elején jegyet vált, így könnyebb hinni abban, ami még nem létezik, de létezhet, ha hiszünk benne. Nem nehéz, csak a reményt kell tovább növeszteni és elképzelni, átélni, mit szeretne valójában!
 Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Végre valahára júliusban elindul egy sokkalta jobb irányvonal az életében. Feloldódnak azok a gondok és problémák, melyek közel egy éve nehezítették az életét. Szárnyra kaphat, családjától támogatásra számíthat. Végre úgy alakulhat az élete, ahogyan már régóta szeretné. Célok, a célokba vetett hit, új remény, sikerek, felszabadulás. Ezek jellemzik majd az elkövetkezendő nyári hónap Önre eső részét. Bánjon jól a sikerekkel és ossza meg az elért eredményeket családjával is! Vége az óriási nehézségeknek és megpróbáltatásoknak!
 Bak (XII. 22.- I. 20.)
Vannak olyan időszakok, amikor helyes döntéseket hozva képessé válik az ember fia vagy lánya a saját útjára állni, és ezzel beteljesítve sorsát, sikeresnek mondhatja magát. Ez az, ami Önnel is megtörténhet. Lehet, hogy nehéz és kockázatos döntéseket kell meghoznia, lehet, hogy nem éppen zökkenőmentes lesz az a váltás, amiről érzi belül, hogy szükséges, mégis ott legbelül érezni és tudni fogja, mi az, amit le kell választania magáról, sőt azt is tudni fogja, hogy mi az, amiben viszont részt kell vennie, mi az, ami Önnek örömöt és boldogságot hoz. Döntsön jól, a szívére hallgatva és minden rendben lesz!
 Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Jól jöhet most a társ, a pár, a legjobb barát segítő támasza, mert egyedül érzi magát. Ez az érzés nem sokszor jelenik meg egy Vízöntőben, hiszen pont e napjegy tulajdonosai azok, akik kitűnően érzik magukat egyedül, de nem magányban. Jelenleg azonban annyira bepörgött, felfordult sokfelé ágazó az élete, hogy azt sem tudja, hova kapja a fejét. Ehhez kell egy segítő kéz, aki meg tudja nyugtatni. Az idegeit is pihentetnie kéne, igyon nyugtató teákat, keressen jóga centrumokat, süttesse arcát a napon, hogy legyen mód a feltöltődésre és a nyugalom megélésére.
 Halak (II. 20.- III. 20.)
Könnyítés várható, januárban már beszéltünk arról, hogy lassan ugyan, de jobb napok várhatók a Halak számára, most ismét egy újabb ajándék Önnek, Önöknek. Július elejétől tradicionális uralkodójuk, a Jupiter emelt helyzetben mozog, ami azt jelenti, hogy képessé válik elfogadni és befogadni a jót, megélni és átérezni az élet ajándékait. Hinni fog a szerencséjében és végre képes lesz meglátni a lehetőségeket, melyek megragadásával örömre és boldogságra lelhet. A hit ugyanis elengedhetetlen része az öröm megélésének, hiába érkeznek jelek és üzenetek a láthatatlan világból, ha azokat képtelen jó szívvel fogadni. Itt az idő a jóra, az örömre, élje meg teljes természetességgel mindennapjait!
                                                                                                                                                     Laki Beáta

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez