CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28663432
|
2007. február 7.
|
|
|
Hozzávalók: 1 kg krumpli, 1 szál parasztkolbász, 20 dkg húsos császárszalonna, 20 dkg trappista sajt, 1 tojás, 2 gerezd fokhagyma, 5 dkg liszt, só, olaj.
A krumplit nyersen lereszeljük, összedolgozzuk egy evőkanál olajjal, a tojással, a zúzott fokhagymával, liszttel, enyhén sózzuk. Ezután belekeverjük a 2 centisre vágott kolbászt, az 1 centis kockákra vágott szalonnát és kizsírozott tűzálló tálban, közepes lángon majdnem ropogósra sütjük; ekkor megszórjuk a reszelt sajttal és pár percre visszatesszük a sütőbe, míg megolvad a sajt.
Jó étvágyat kívánunk!
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|