Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28659711
   « Vissza

Horoszkóp (március 21-től április 20-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2012. március 22.
 

 Kos (III. 21.- IV. 20.)
Munka, család, pénzügyi kérdések, mire mennyi költhet, melyiket helyezze előtérbe, illetve hogyan tudja jól beosztani az idejét. Összeütközésbe kerülhet a magánélet és a hivatás területe, mindenhol többet és többet akarnak Önből. A kérdés az, hogy Ön mit szeretne valójában, mivel töltené szívesen az idejét. Ha erre nem tud igazán választ adni, akkor hagyja magát sodortatni az élettel. Amire vigyáznia kell, hogy a sodrás közben ne szakadjon szét, azaz mindig élvezni tudja azt, amit éppen csinál, és ne foglalkozzon azzal, hogyha lelkiismeret-furdalást szeretnének kelteni Önben. Ha nem így tesz, célpontjává válhat azoknak, akik bűnbakot keresnek (és meg is találják Önt) saját elvesztegetett lehetőségeik siratása közben.
 Bika (IV. 21.- V. 20.)
Bölcs tanítója és meleg szívű barátja lehet azoknak, akik kétségekkel és félelemmel küzdenek. Okos és előrelátó tanácsokat nyújthat most az elkeseredettek számára. Gondolkodott már esetleg azon, hogy másokat segítsen hivatásszerűen? Akár egy alapítványon keresztül, akár egy saját életmód, vagy életöröm klub vezetésével jót tehet. A Kos-havában a mély barátságok és emberi kapcsolatok kerülnek előtérbe, a lelki rokonság érzése, a pártfogói szerepszemélyiség fejlődik ki Önben, vagy fényesedek egyre nagyszerűbbé. Bölcs gondolataival és segítő jobbjával önmaga kiegyensúlyozottságát is megteremti, hiszen kellemes és megnyugtató érzés mások összekuszálódott életét rendbe tenni.
 Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Máshol lenne, mint ahol van. Mivel nem túlzottan tetszetős mostanság Önnek a jelen, elmenekülhet az álmok világába. Aki pedig fényes nappal álmodozik, az sajnos könnyedén elfelejt a lába elé nézni és előfordul hogy megbotlik. Valahogyan a gyakorlati életbe kéne fordítania, meg kéne valósítani, amit szeretne, amiről álmodik. Ha most olvasás közben nagyon sóhajt, hogy vajon hogyan is tehetné, ne feledje, hogy az életünk akadályainak közel 60-70%-át mi magunk állítjuk a saját utunkba. Próbálja ki, mi lenne, ha......? Nem késő változtatni, nem késő újat kezdeni, és nem késő gyakorolni azt, amit már megszerzett. Csak el kell kezdeni!
 Rák (VI. 22.- VII. 22.)
A Kos-havában egyszerűen fogalmazva Önnek „be van ígérve a jó”. Az érzelmekben gazdag Rák-jegyűek számára kellemes barátságokkal és talán a nagy szerelemmel való találkozás ígérete látszik (már amennyiben páratlan „rákocskákról” van szó). A helyzeten egy dolog ronthat – amire alapvetően figyelniük kell a Rák-jegyűeknek –; a múltjukban történt „rossz” dolgok lenyomatainak őrzése, azaz a fel nem dolgozott félelmek és kétségekből táplálkozó aggodalmaskodással letéríthetik saját magukat a helyes irányból. Ne tegyék, koncentráljanak a lélek szépségére, fogalmazzanak meg már-már idealisztikus célokat. Tartsák saját magukat az öröm állapotában.
 Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Nem találja a helyét. Mondhatni rendezetlenek mind a család területén zajló dolgai, mind pedig a karrier hivatás területe. Kényelmetlenül érzi magát saját bőrében. A Kos-jegyben álló Nap alapvetően jó energiákat sugároz, így lenne lehetősége arra, hogy a zűrzavaros élethelyzetekből saját erejével dolgozva kikerüljön, vagy megoldja azokat. Az egészségére is oda kéne figyelnie, főként arra, hogy milyen táplálékot visz be a szervezetébe. Ha jól eszik, jól is lesz, és így megfelelő mennyiségű energia áll a rendelkezésére a tisztázatlan helyzetek elsimítására. Az Oroszlán lételeme a napfény, így ajánlott minél több időt töltenie a szabadban, napsütésben.
 Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Egy régi titok kerül a felszínre, mely régóta nyomja a közvetlen környezetében élő barát, társ vállát. A Szűz-jegyűek ezeket a ködös és tisztázatlan helyzeteket nem igazán kedvelik, mivel gyakorlatiasságuk nem tud mit kezdeni a lassan kibontakozó, sokszor szavakkal megfogalmazhatatlan helyzetekkel. Dühösek és frusztráltak, és ebből kifolyólag folyamatosan fáradtak lehetnek. Mivel a problémákat azonnal, rendkívüli precizitással szeretnék kivizsgálni és megoldani, jelenleg – -a Kos-havában – folyamatosan nekicsapódhatnak a falnak, mely lassításra és a bizonytalanság érzésének megélésére hívja fel a figyelmet. El kell fogadni, hogy nem minden helyzet egyértelműen rossz vagy jó, és nem minden vizsgálható atomjaira szedve.
 Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Ön a bőség közelében áll. Ha félelmek gyötrik anyagi biztonságát és párkapcsolatában megélt biztonságát tekintve, akkor a bőség érzete csupán a pocak méretében kerül megvalósulásra. Ha azonban reménnyel és hittel tud ránézni az életében zajló eseményekre, akkor a bőség érzet valódi lelki örömöt és boldogságot fog hozni. Nem mindegy, hogyan éljük meg a jót. A valóság és a valóságnak tűnő dolgok között testtömegben mérve legalább plusz tíz kiló különbség van. A kétséges helyzetek, a döntési nehézségek kivizsgálására van szükség, vagyis arra, hogy meghatározza, Ön legbelül mit vár saját életétől.
 Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Aggyal, vagy szívvel dönti-e el, hogy mi a helyes út? A Kos-havában túlpörgetheti a gondolkodást, mely fejfásához, gyomorfájáshoz vezethet. Mivel Ön az, aki a dolgokat a maguk komorságában látja elsőként, jelen esetben ki kell mennie a fényre, a Napra, még mielőtt bármiben is döntést hoz. Séta, jó levegő, kirándulás, a tavasz illatainak felfedezése most a feladat, hogy újra bízni tudjon abban az ideában és tökéletes világképben, amiben általában véve egy Skorpió – saját gyakorlati mindennapjait tekintve – sokszor csalódik. A dolgok úgy jók, ahogyan vannak. Mantrázza, ismételje ezt! A túl tökéletes mindig gyanús!
 Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Páratlan Nyilas-jegyűek igaz kapcsolatra, szerelme vágynak. Ez a vágyódás be is vonzhatja az „igazit”. Szerelmes hónapra számíthat, élje meg minden egyes izgalmas és boldog pillanatát. Ha már párkapcsolatban él, a kertészkedés, vagy a kert tervezése nyújthat kihívást, tervezgessen és ültessen virágokat kedvesével, így a közös program, a jó levegő és jókedv is adott lehet. Kellemes tavaszkezdő hónap ígérkezik az Ön számára. Kiegyensúlyozott időszakra számíthat a karrier, valamint mindennapi rutinmunka területén is. Egyetlen dolog van csak, amire vigyázzon, hogy saját örömétől esetleg megrészegülve ne bölcselkedjen túlzottan mások, esetleg nehézkesen megélt életével kapcsolatban.
 Bak (XII. 22.- I. 20.)
Egyik lába a párkapcsolati területen, másik lába a sziszifuszi munka területén áll. A munka területén a változások bolygója is megjelenik, így számíthat rá, hogy élete fordulatot vesz. Jó döntést még nem igazán tud hozni a változással kapcsolatban, mert megrögzött elképzelései, vagy éppen félelmei akadályozzák a napfényes út megtalálásában. Addig ne hozzon döntést, amíg az Önt frusztráló dolgokon agyal, vagyis amíg a „rosszat” energetizálja. Ahogy képes elengedni a frusztráló érzelmeket (morgás, morc hangulat, ugyanazokon a problémákon való rágódás), képes lesz jól, jó felé tovább lépni.
 Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Nyersebben és finomkodás nélkül fejezheti ki véleményét, ezzel megbántva másokat. Kissé elvakultan úgy gondolja, hogy az Ön véleménye a mérvadó, az Ön igényei jelen esetben a mérvadók, illetve azzal áltatja magát, hogy Ön csak és kizárólag a szabadság címere alatt hozza meg döntéseit, változtatja meg egyik percről a másikra másokkal egyeztetett és lefixált programjait. Úgy gondolja, hogy ezt a szabadságot mások számára is biztosítja, azonban ez nem egészen van így. Könnyen megsértődik, ha környezete ugyanezzel a szabadság igénnyel hirtelen változtat. Természetesen a változtatásokhoz és a sértődöttséghez is joga van, kérdés, melyiktől érzi magát boldogabbnak.
 Halak (II. 20.- III. 20.)
Még közel sem jó, de jó lesz! Minden a feje tetején áll. Kilátástalan és kusza helyzetek veszik körül. Ne higgyen a látszatnak, mert tudnia kell, ha az ember elkezd belül változni (rendet tenni), elsőként még nagyobb rumlit, káoszt csinál, majd szépen lassan körvonalazódik a rend, láthatóvá válik a fény az alagút végén. Ön csak csináljon mindent a lelke mélyéből felszivárgó érzések mentén. A napi káoszból származó fáradtságot, kilátástalanságot, reményvesztettség érzését pedig tegye, ahová valók, vagyis tegye az „úgyis elmúlik” bugyorba. Higgye el, hogy jó dolgok várják, jó felé tart. Segítségként legyen a napi mantrája: „Napról napra jobban vagyok, öröm és boldogság az életem”.

Laki Beáta

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez