Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28661459
   « Vissza

Reiki I. és II. tanfolyam Szentmihályon

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2012. március 8.
 

  reiki_trening_1

Reiki II tanfolyamot tartunk március 11-én, vasárnap 10-18 óráig, majd ismét Reiki I-es tanfolyamot indítunk 2012. március 25-én, vasárnap 10-18 óráig, a Napfény Központban. Tanfolyamainkat Amar Pran (Széles Andor) Mester tartja, aki egy hiteles tanítványi láncolat avatott mestere, aki más gyógyítói technikákban is jártas. Vallja, hogy az Usui Mesternek köszönhető Reiki energia egy olyan univerzális, csodálatos gyógyító energia, amelyet a mai világban mindenkinek el kellene sajátítania, hogy életét jobbá, szebbé, egészségesebbé tegye. Az erre hivatottak pedig másokon is segíthetnek általa: embereken, állatokon, növényeken, minden élőlényen. De a Reiki energia használható ételünk-italunk energetizálására, a gyógyszerek mellékhatásainak csökkentésére, tértisztításra, felhasználásának lehetőségei végtelenek.
Tanfolyamainkon a Reiki energiába három fokozatban lehet beavatást nyerni.Az első tanfolyamon a tanítványok megismerkedhetnek a Reiki történetével, a csakrákkal és azok szerepével, az aurával, az energiával általában, a kezeléseknél használt kéztartásokkal, az önkezelés és mások kezelésének folyamatával. A tanfolyamon különböző tisztításokat is végzünk vezetett meditációban és hangtállal, mely módszerekkel a csakrák és egész energiarendszerünk megtisztul behangolódik, nyitottá válik az új energia befogadására. A második fokozatban elsajátított Reiki szimbólumok fokozzák az energia erejét, ezzel növelve a hatékonyságát. Ezeket használjuk többek között az energia távolba küldéséhez (távgyógyításhoz) érzelmi blokkok erőteljesebb feloldásához stb. További két szimbólumot a Reiki III. szinten, a „mester” szinten kapják meg a tanulók – bár, mesternek lenni nem a szintektől függ, az annál sokkal összetettebb dolog… Az itt kapott szimbólum annyira felerősíti az energiaáramlást a tanítványban, hogy ezáltal sokkal rövidebb idő alatt sokkal hatékonyabb energiaátadás lehetséges – ugyanis ahogy követik egymást az egyre magasabb szintű beavatások, egyre szélesedik a beavatott tanítvány Reiki csatornája.
A Napfény Központban mindhárom fokozat elsajátítására lehetőség van, mivel Széles Andor (Amar Pran) Reiki Mesterünk ezek átadására felhatalmazást kapott az ő Mesterétől.
Várunk minden érdeklődőt!  (Díja: Reiki I – 10.000 Ft, Reiki II. – 15.000 Ft.) Azokat is várjuk, akik már avatottak, de szívesen rész vennének tanfolyamunkon, és egy behangoló avatáson (ők 50% kedvezménnyel ismételhetnek).

Napfény Központ, 1162 Bp. Hermina út 16. A tanfolyamra bejelentkezés: 06-20-412-6353, vagy e-mail: napfenykozpont@gmail.com (Névvel és telefonszámmal)
 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez