CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28662456
|
2012. február 23.
|
|
|
Hozzávalók: 2 db csirkemell, 20 dkg vegyeszöldség, 1 csokor petrezselyem, 1 kávéskanál liszt, 1 db citrom, só, olaj A mellet kicsontozzuk (a csontot eltesszük leveshez), apró kockákra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel. Hozzáadjuk az apróra felkockázott zöldséget, azzal is megpirítjuk. Annyi forró vízzel felöntjük, hogy ellepje, és fedő alatt puhára pároljuk. Beletesszük a felszeletelt citromot, és fedő nélkül elforraljuk a levet. Megszórjuk a liszttel, megpirítjuk és kevés forró vízzel felforraljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|