Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28661512
   « Vissza

A natúr kozmetikumok világa

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2011. november 16.
 
 
image001


     Nemrég nyitott meg Szentmihályon a Bella Rosa Szépség Központ, melynek vezetője, Farkas Ágnes az alakformálás kulisszatitkaival ismertetett meg bennünket előző számunkban. Most Kiss Kati kozmetikus avat be a kozmetikumok világába. Eszerint a mai világban nagyon fontos szempont, hogy olyan készítményeket használjanak, amelyek nem tartalmaznak egészségkárosító tartósítószereket, az úgynevezett parabéneket.
     – Ezért alkalmazunk kozmetikánkban parabén mentes készítményeket, melyekkel megóvhatjuk vendégeink bőrét. Termékeink természetes hatóanyagokat tartalmaznak, melyeket skandináv gyógynövényekből, a tenger kincseiből és távolkeleti virágokból vonnak ki. Ezekkel a hatóanyagokkal javíthatjuk a vízhiányos bőr állapotát, finomíthatjuk a bőr barázdáit, visszaadhatjuk feszességét és tökéletesíthetjük a női hormon csökkenéséből adódó változásokat – mondja Kiss Kati, majd a meso­terápiáról mesél. – A tűhengeres terápia lényege, hogy mikrocsatornákat nyitunk a bőrben és  így az aktív hatóanyagok mélyebbre juthatnak, serkentik a kollagén és az elasztin termelődést, tehát egyaránt alkalmas a bőr feszesítésére és feltöltésére. Ehhez az eljáráshoz nemcsak gyógynövényeket, hanem orvosi tisztaságú hyaluron­savas és C-vita­minos ampullákat is felhasználhatunk. A kezelés egy alkalommal is hatásos, de kúraszerű használata javasolt a tartósabb eredmény elérésének érdekében.
     Kiss Katitól azt is megtudhattuk, hogy a mikrodermabrázis kezelés egy speciális bőrcsiszoló eljárás, melynek során a bőr legfelső rétegét lecsiszolják, a bőr bársonyossá válik, üde lesz, és a hatóanyagok nagyobb mennyisége jut be a bőrbe, mivel nem az  elhalt bőrsejtek szívják magukba az esszenciákat.  A Bella Rosa Szépség Központ kozmetikájának termékei nagyon széles skálában használhatóak a fiatalkori problémás bőrtől a vízhiányos bőrön át a feszítést igénylő bőrig.
     A Natúr kozmetikumok méltó kiegészítője a természetes hatású 3 D szempilla. Ezzel az eljárással valóban tartósan gyönyörű pillákat lehet építeni bárkinek: a varázslatos tekintet garantált. Mindezek megtalálhatók a Bella Rosa Szépség Központ kozmetikájában, ahol az ünnepek alatt is szeretettel várják a kedves vendégeket. Szépségközpont, ahol a vendég és a minőség az első!
     Kedves Férfi társaink! Bár még karácsonyig van időnk, de már most szeretnénk segítséget nyújtani az ajándék választáshoz. Vásároljon szeretteinek egy élménykupont üzletünkben, hogy most mi kényeztethessük azt a személyt, aki az Ön számára a legfontosabb! (x)
Bella Rosa Szépség Központ • 1161 Bp. Rákóczi út 45. • bejelentkezés a kozmetikába: 06-30-961-5876 • www.bella-rosa.hu

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez