CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28824111
|
2011. június 2.
|
|
|
Hozzávalók: 1 kg apró újkrumpli, 2 csokor petrezselyemzöld, fél dl olaj, 2 fej saláta, 3 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, 2 dl tej, só, ecet, cukor A krumplit kefével megtisztítjuk (ha nagyobbak, négybe vágjuk) és héjastól olajon rázogatva jól megsütjük. Amikor megsült, összekeverjük az apróra vágott petrezselyemmel és óvatosan keverve kicsit tovább sütjük, majd sózzuk. Mellé salátaleves: egy liter vízben megfőzzük az apróra vágott fokhagymát, hagymát, majd beletesszük a leveleire szedett salátát. Amikor megfőtt, sózzuk, cukrozzuk ízlés szerint, ecetet is adunk hozzá. Mikor kihűlt, akkor öntjük bele a tejet, különben összemegy. Hidegen tálaljuk a forró krumpli mellé. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|