CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28665137
|
2011. március 30.
|
|
|
Hozzávalók: 30 dkg füstölt hús, 30 dkg lapocka, 30 dkg oldalas, 20 dkg sertésvelő, fél kg savanyú káposzta, 1 dl tejföl, 1 db citrom, 3 fej hagyma, 5 gerezd fokhagyma, bors, liszt A pár órára beáztatott füstölt húst, lapockát, oldalast feldaraboljuk, fazékba hideg vízben főzni kezdjük, majd lehabozzuk. Beletesszük a leforrázott, megtisztított velőt egyben, az apróra vágott hagymát, fokhagymát, az átmosott és kinyomkodott káposztát, borsozzuk és megfőzzük. A tejfölt elkeverjük fele részben levessel, két evőkanál liszttel simára keverjük, behabarjuk a levest. Citromlével, esetleg sóval ízlés szerint ízesítjük, pirítós kenyérrel tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|