CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28807761
|
2006. november 15.
|
|
|
Hozzávalók: 1 csomag libaaprólék, 5 dkg libazsír (olaj), 1 bögre rizs, 2 csokor petrezselyem, só, bors, 2 leveskocka
A libahúst puhára pároljuk, sózzuk, borsozzuk, majd zsírjára sütjük. A húst félrehúzva megpirítjuk a mosás után leitatott rizst a zsírban. Hozzákeverjük az apróra vágott petrezselymet, felöntjük annyi húsleves lével, hogy a rizst egy ujjnyival ellepje. Összekeverve, fedő nélkül addig főzzük, míg a leve elfő, ezután a tűzről levéve fedő alatt tartjuk 15 percig.
Jó étvágyat kívánunk!
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|