Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28655948
   « Vissza

Megnyílt a Zöld Szalon

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2011. február 16.
 

Emi régi álma egy olyan szalon, amely kicsi, barátságos, hangulatos, családias, és már a méreténél fogva elképzelhetetlen, hogy nagyra nőve elszemélytelenedjen. Mert – felfogása szerint – egy olyan helynek, ahova az ember a testét (s a lelkét is) regenerálódni viszi, védelmet, biztonságot kell nyújtania. A Csömöri út 41. szám alatti családi házban réges-rég egy papírbolt működött, Emi jó ideje nézegette a bezárt ajtókat, majd vett egy nagy levegőt, és megkereste az üzlet tulajdonosát.

                 masszazs_01             masszazs_02 

S most itt ülünk Emi kis szalonjában, ahol egy kozmetika, masszázs, műköröm-manikűr-pedikűr és még egy fodrásszék is helyet kapott, mindenből egy kicsi, a szolgáltatás azonban annál bőségesebb. Emi, a szalon tulajdonosa kozmetikus, és azt vallja, hogy a bőr a testünk tükre: amilyen állapotban vagyunk belülről, olyan a bőrünk, ezért nem érdemes csak kívülről „elkendőzni” a problémát. Ennek fényében nagy hangsúlyt fektet a méregtelenítésre, és életmódtanácsokkal is ellátja vendégeit. A kozmetikai anyagokból pedig dr. Pál vegyészmérnök biokozmetikumait használja, akiről érdemes tudni, hogy szentendrei laborjában csupa olyan, Magyarországon honos gyógynövényekből állítja elő kozmetikumait, melyek a természet erejével fejtik ki jótékony hatásukat. Ilyen például a bodza, a fokhagyma, petrezselyem, menta, paradicsom, uborka, de még a rozé is, amelynek a jó magyar bor kivonata a hatóanyaga. A kedves Olvasónak az eddigiek alapján is már kezdhet körvonalazódni, miért is kapta a szalon a „Zöld” nevet… De vannak itt különlegességek is, mint a gyémántfejes dhermobrázia, vagyis mélyhámlasztás, ami a bőr megújulását segítő eljárás, és alkalmas régi hegek, bőrhibák eltüntetésére, elhalványítására is. Vagy a bőrgyőgyászok által felfedezett Dhermo-roller, amely a bőr alatti kollagénrostokat készteti megújulásra, így bőrfiatalító hatása elismert. De lehet itt testékszert, fülbelövést is kérni, vagy kozmetikai tetoválással tartósan igazítani például a szemhéj, szemöldök vonalán. Kedvelt szolgáltatás a villanófényes szőrtelenítés, amelyet havi rendszerességgel lehet igénybe venni. De itt a farsangi szezon, és egy ötletes arcfestés igencsak feldobhatja a jelmezt: Emi kiváló mestere e műfajnak is.

Rebeka, a masszőr svéd-testmasszázzsal és talpmasszázzsal kényezteti vendégeit. Különlegességnek számít a mézes masszázs, ami a masszív letapadások feloldásában segít, és a bőrt is intenzíven ápolja – a méz jótékony hatásai a népi gyógyászatból ismertek. A hangulatos környezetben a lazító, stresszoldó masszázs hatására a feszültségek oldódnak, beszélgetés közben a testi problémák lelki hátterére is fény derülhet. Rebeka nem csak a testet ápolja…

Szilvi, a fodrász a hagyományos vegyszerek helyett a Stella cég Vita-color termékcsaládját használja hajfestéshez és ápoláshoz, amely egyedi mediterrán növényi kivonatokból készült intenzív hajvédő hatású, ezért még rákos betegeknél is használható. (Természetesen a Zöld Szalonban más színű haj festésére is van lehetőség…
)

A „műkörmös-pedikűrös” Évi nem csak a köröm építésével, díszítésével foglalatoskodik, hanem figyelme kiterjed a kéz és láb ápolására, kényeztetésére is. Ezt szolgálja a paraffinos kéz és lábápolás, manikűr, gyógypedikűr, valamint a tengeri sós lábápolás, és a bőrregeneráló krémes kényeztető masszázs is. Évinek a gyógypedikűr szívügye, nagy elhivatottsággal segít az idősebb emberek fájós lábainak regenerálásában. És lassan közeledik a jó idő, amikor a bőrt díszítő Henna festés igen mutatós lehet. Enikő a műköröm-manikűr szolgáltatáson kívül esztétikai pedikűrt készít.

A Zöld Szalon nevéhez hűen igyekszik minél több természetes anyagot, eljárást alkalmazni, és az embert teljes valójában, a test-lélek harmóniájában szépíteni, ápolni.

Március 26-án, szombaton nyílt napot is szerveznek, ahol a fentieken kívül plussz szolgáltatásként egy rádiófrekvenciás zsírbontást is ki lehet próbálni ingyenesen! Az eredmény pedig akár mínusz több centi is lehet, tartósságát pedig az életmódtanácsok betartása garantálja. (Bejelentkezés szükséges!)

Emi és csapata bevezető árakkal és szeretettel vár mindenkit a Zöld Szalonba, aki segítségükkel szeretne szebb és egészségesebb lenni!

Zöld Szalon • 1161 Bp. Csömöri út 41. • Bejelentkezés: Emi – kozmetika: 06-70-379-5885 • Rebeka – masszázs: 06-30-536-4834 • Szilvi – fodrászat: 06-70-771-7176 • Éva – műköröm-manikűr, esztétikai- és gyógypedikűr: 06-30-878-2027 • Enikő – műköröm-manikűr és esztétikai pedikűr: 06-70-530-3316

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez