CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28657403
|
2010. október 20.
|
|
|
Hozzávalók: 35 dkg makaróni, fél kg sertés darálthús, 5 dkg zsír, 1 fej hagyma, 1 evőkanál paradicsompüré, 2 dl tejföl, pirospaprika, só, bors, reszelt sajt A hagymát felaprózzuk, zsíron megfonnyasztjuk, pirospaprikát teszünk bele, majd a darálthússal pörköltet készítünk, paradicsommal, borssal ízesítjük, a végén sózzuk. A kettétört makarónit bő, sós vízben megfőzzük, langyos vízzel leöblítjük, kis zsiradékon (olajon) megforgatjuk. Tűzálló tálban a pörkölttel rétegben lerakjuk, közben tejföllel locsoljuk. Forró sütőben 20 percig pirítjuk, a végén megszórjuk sajttal. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|