CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28662762
|
2006. november 2.
|
|
|
Hozzávalók: fél kg tarja, 4 db paradicsom, 4-5 paprika, 1 fej hagyma, 5 gerezd fokhagyma, 3 tojás, prézli, liszt, petrezselyem
A húst 2x2 centis kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. 2 tojást, beletéve a zúzott fokhagymát, felverünk. A húskockákat – nem egyenként – lisztbe, tojásba, prézlibe forgatjuk és bő olajban kirántjuk.
A paradicsomot, hagymát, paprikát felszeleteljük. Kevés olajban először a paprikát, hagymát sütjük meg, majd hozzáadjuk a paradicsomot. Miután levét elfövi, sózzuk és egy tojást ráütve összekeverjük, majd petrezselymet szórunk rá. Krumplipürével tálaljuk, salátát adunk mellé.
Jó étvágyat kívánunk!
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|