Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28658565
   « Vissza

Horoszkóp (január 21. - február 19.)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2010. január 20.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)

Akkor tudja érvényesíteni akaratát, ha az összhangban van mások elképzeléseivel is. A Kos uralkodó bolygója az Oroszlán jegyében áll, ez azt jelenti, hogy sokszor nyersnek titulált erejét megfinomítja e királyi jegy, ezáltal erőteljesen, de nem tapintatlanul tudja véleményét prezentálni. Ön is meglepődhet, mennyire másként fogadják így elképzeléseit. Vezetői beosztásba tehetik, mely hosszú távra alapozhatja meg karrierjét és anyagi helyzetét. Oda kell figyelnie arra, hogy minél magasabban van az ember, annál nagyobb a felelőssége is!

 

Bika (IV. 21.- V. 20.)

Kapcsolatainak rendezéséről szólhat a Vízöntő hava. Belátja, hogy a Nagy Ő megtalálásához, vagy a már meglévő partnerrel való közös boldogsághoz a múltjában lévő, fel nem dolgozott, felmenőkkel és lemenőkkel való konfliktusokat kell rendeznie. Elsőként kezdje a szülőkkel. Élje bele magát az ő helyzetükbe, találjon rá az Önben és a bennük ismétlődő, helytelen, vagy helyes viselkedésminták mozgatórugójára. Nézze át, milyen csomagot hozott magával az ősein keresztül. Jót tenne egy családfakutatás. Nyúljon vissza a gyökereihez!

 

Ikrek (V. 21.- VI. 21.)

Álmodozásra lehet hajlamos. Ki akar szabadulni a hétközna­pok­ból, túl akar jutni a logika racionális világán. Nincs kedve kompromisszumokat kötni, beleérezni mások helyzetébe. Ezt az álláspontot családja nem nézi jó szemmel. Ne magyarázkodjon, csak mondja el, hogy Önnek szüksége van némi elvonulásra, és joga van ahhoz, hogy elfelejtsen határidőket, vagy otthagyja a mosogatnivalót. A dolgok mögött egy érési folyamatot mutatnak a bolygók, ahogy mondják az Ikrek személy „két világ polgára”. Jelenleg nem evilági ügyeket intéz. Később a család is látni fogja, mennyit nyert azzal, hogy az Ön személyisége fejlődött.

 

Rák (VI. 22.- VII. 22.)

Nem érti, miért kell felhívnia bizonyos emberek figyelmét arra, hogy megbántották, miért nem veszik észre maguktól az Ön határait. Úgy áll hozzá a dologhoz, hogy aki kevésbé érzékeny, az máris érzéketlen, és felesleges a szót pazarolni rá. Kedves Rák-jegyűek! Minden ember más és más, segítsenek a saját érzékenységükkel másokat is megtanítani az empátia, beleérző-képesség nagyszerűségére. Ha megértésre várnak másoktól, beszélniük kell saját magukról őszintén, sértettség nélkül.

 

Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)

Az Oroszlán uralkodó bolygója a Nap pontosan szemben helyezkedik el saját jegyével a Vízöntő havában. Mondhatni ellentétben áll önnön magával. Ezt a szembenállást azonban kellemes fényszög-kapcsolatok teszik értékessé és érdekessé. Most lehetősége nyílik más perspektívából is megfigyelni saját életét, valamint lehetősége nyílik – ha eddig magányosan élt – megtalálni párját, társát. Megtanul élni az ÉN helyett a MI-ben, méghozzá örömteli, szeretetteljes tanítás által. Éljen az alkalommal és örüljön az embereknek, akik körbeveszik.

 

Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)

A logikus dolgok értelmet, az érzelmes dolgok lelket adnak az élet történéseinek. Kissé hadilábon áll e kettő kiegyensúlyozásával. Az ésszerű döntések fognak felülkerekedni érzelmi ügyekben is, gyakorta menekül munkájába, hogy ne kelljen foglalkoznia a kiszámíthatatlan lélek ügyeivel. Úgy is mondhatnánk, hogy nehezen viseli a hisztizést! Új lendületre számíthat, talán kinevezésre is, mindenesetre felfigyelnek Önre feljebbvalói. Új ötletekből nem lesz hiány. Egy-egy hajóút, vizes utazás is várható. A hölgyekkel való kapcsolatok (anya, barátnő) rendezésre várnak, sajnos nem ebben a hónapban.

 

Mérleg (IX. 24.- X. 23.)

Változékony lelkiállapotra számíthat, a kelleténél érzékenyebben reagálja le a negatív történéseket. Másrészről viszont szárnyalni lenne kedve. Szívesen ismerkedik, beszélget különc életművészekkel, szeretné magába szívni ezt a szabad szellemet. A bolygók azt mondják, ebből a viselkedés-utánzásból, mintázásból sokat fejlődhet saját személyisége. Kötetlenebb, szabadabb, légiesebb lehet még annál is, amilyen most. Törekedjen megtalálni a társakat, akik felemelik, s törekedjen elhagyni azokat, akik a repkedő madár lelkét egyetlen észérv segítségével lepuffantják a földi sárba.

 

Skorpió (X. 24.- XI. 22.)

Valamin már hosszú ideje rágódik és még most sem tudta igazán megemészteni. Vajon mi az a gombóc, ami ilyen nehezen rágható meg? Saját megrögzött véleménye köti gúzsba, veszi el életenergiáit. Eljött a megbocsátás ideje. Bocsásson meg azért, hogy tovább tudjon végre lépni, mert beleragadt, belekövült egy végeláthatatlan helyzetbe. Mantrázza a „tovább lépek, hogy tovább éljek” mondatot. Lélegezzen mélyeket, vagy vegyen egy hideg-meleg zuhanyos fürdőt, hogy újra beindítsa az életenergiákat. Ne feledje, hogy egy Skorpió leginkább önmagát tudja meggyógyítani!

 

Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)

Amolyan nagy történések közötti időszaknak néz elébe a Nyilas-jegy szülötte. Ez a hónap alkalmas lesz arra, hogy megtakarított pénzéből valami olyasmit vehessen meg, amelyre családjával, párjával már régóta várnak. A Vízöntő havában kissé idealizált képet fest azokról az emberekről, dolgokról, amiket alapvetően szeret. Ne essen túlzásba, mert bár a jó dolgok valóban jólesőek, mégsem tökéletesek annyira, amennyire Ön ezt szeretné képzelni róluk, és ebből az idealizált hitből még a végén csalódás lehet.

 

Bak (XII. 22.- I. 20.)

Februárban döntésre kényszerül és kétféle út áll majd Ön előtt. Az egyik út a nehezebben járható, fogcsikorgatva, kitartást igénylő, terheltebb lehetőség, a másik út pedig egy nagyon egyszerűnek látszó, örömteli feladat elvégzése. Jelen esetben alapvető személyiségétől eltérően válassza a könnyebbik utat, ez jókedvet és gazdagságot hoz Önnek. A bolygók azt mondják, hogy ideje lenne valamilyen hobbit, szabadidős tevékenységet keresni (és találni), hogy le tudja vezetni a felgyülemlett napi bosszúságokat.

 

Vízöntő (I. 21.- II. 19.)

Mozgalmas, kellemes hónapra számíthatnak a Vízöntő-jegyűek. A január végi lelki ráhangolódás után februárban megindul az élet, a dolgok történnek, sokféle embert ismerhet meg (közöttük leendő párját is). Színes, kreatív, lendületes – ezek lehetnének leginkább a hónap jelszavai. Sok, ezt megelőző hónapon keresztül nem igazán tudott érvényesülni a világban, most azonban a világ és a benne lévő emberek is csodálkozva látják, hogy ki is Ön valójában. A kellemetlen dolgok feloldásra találnak, különösebb erőfeszítések nélkül.

 

Halak (II. 20.- III. 20.)

Megtanulja használni intuícióit úgy, hogy tudatosan, előre láthatóan el tudja majd dönteni, kinek mi is a valódi szándéka Önnel. A hónap szerelmet is ígér, kellemes együtt töltött órákat kedvesével, vagy új lángolást – feltéve, ha a Halak vizes jegyénél lángolásról beszélhetünk. Kellemes időszak, sokféle tapasztalat, segítő szándékú emberek Ön körül. A farsangi bálban próbálja fel a Róka jelmezét!

Laki Beáta (06-70-310-1974)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez