CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28662970
|
2008. szeptember 8.
|
|
|
Nyári zöldbableves
Hozzávalók: 50 dkg zöldbab, 1 fej hagyma, 1 szál zellerzöld, 1 csokor petrezselyem, 1 evőkanál liszt, fél dl olaj, só, ecet, cukor
A zöldbabot megtisztítjuk, 2-3 darabra törjük, 2 l vízben főzni kezdjük. Beletesszük az aprított hagymát, a zellerlevelet, a felvágott petrezselyem felét, sózzuk. Mikor megpuhult, a liszttel, olajjal berántjuk, hozzáadjuk a maradék petrezselymet, elfőtt levét pótoljuk. Kis ecettel, cukorral ízesítjük, ha kell, még megsózzuk. Langyosra hűlve, vagy hidegen lilahagymával, kenyérrel fogyasztjuk.
|
|
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|