CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28810923
|
2008. augusztus 29.
|
|
|
Zöldséges rostélyos
Hozzávalók: 50 dkg rostélyos, 10 dkg füstölt szalonna, 1 szál sárgarépa, 1 szál fehérrépa, 3 fej hagyma, 1 paradicsom, 1 paprika, 1 gerezd fokhagyma, liszt, köménymag, pirospaprika, só.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, kicsit megsózzuk és lisztbe mártva mindkét oldalát kevés zsírban megpirítjuk. A húst félretesszük, levében az apróra vágott szalonnával megpirítjuk a kockákra vágott hagymát. Hozzáadjuk a felkarikázott zöldségeket, a köménymagot (egy kávéskanálnyi) és kis pirospaprikát. Kevergetve kissé lesütjük, beletesszük a húst és ízlés szerint utánsózva, kevés vízzel, fedő alatt puhára pároljuk. Krumplipürével tálaljuk.v |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|