CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28804475
|
2006. szeptember 6.
|
|
|
Hozzávalók 4 személyre: 4 db 30-40 dekás pisztráng, 8 db közepes krumpli, 2 fej hagyma, 4 csokor petrezselyem, só, bors, olaj, citrom
A megtisztított halat kívül-belül sózzuk, borsozzuk. A belsejét citromlével ecseteljük, beletesszük a csokor petrezselymet, majd hústűvel lezárjuk, olajjal bekenjük.
A kerti sütőben vastag faparazsat készítünk. A krumplikat bevagdossuk, a résekbe hagymaszeleteket teszünk, megsózzuk és egyenként alufóliába csomagolva a parázsba tesszük legalább fél órára, majd félrehúzzuk. A sütőre tesszük a sütőrácsot, erre a halsütő rács közé fogott pisztrángokat és többször forgatva pirosra sütjük, a sült krumplival tálaljuk.
Konyhai sütőben is elkészíthetjük kiolajozott tepsiben, ekkor a krumplikat nem kell becsomagolni, csak a halak közé rakni.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|